Tryptophan 500 mg от PEAK

PEAK

Tryptophan 500 mg

12345    3.4/5  (5 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Триптофан Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
26 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12807

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

TRYPTOPHAN, както всички други BCAAs, е жизнено важна аминокиселина, абсолютно необходима за изграждането на мускулна и клетъчна маса и може би най-оскъдно съдържащата се в протеиновите концентрати.

Tryptophan е предшественик на Serotonin и може да спомогне за постигане на вътрешен баланс и по-добра почивка след тренировка. Една или две капсули с малко захар или въглехидрати преди лягане подпомагат добрия сън и отпочиването и са най-подходящи за моменти, когато спортистът се чувства неспокоен и трудно си „намира място”.

Начин на употреба : Tryptophan - От 1 до 2 капсули дневно, най-добре на празен стомах с вода или сок.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Tryptophan 500 mg от PEAK

Tryptophan 500 mg

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Триптофан    Марка: PEAK    Разфасовка: 60 капсули
26 лв.