L-Leucine Powder от Primaforce

Primaforce

L-Leucine Powder

12345    3.9/5  (8 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Левцин Разфасовка: 250 грама, 50 Дози Съставки на продукта
71 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10150

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

L-LEUCINE

     Ускоряване на протеиновия синтез
     Изграждане на чиста мускулна маса
     Предотвратяване на катаболните процеси
     Подобряване на възстановяването

Когато говорим за аминокиселини, повечето от вас си представят онези огромни таблетки, трудни за поглъщане, които не оказват почти никакъв ефект върху мускулната маса. В последните няколко години бяха направени редица изследвания, които доказаха, че една аминокиселина се откроява от всички останали – L- LEUCINE.

Навярно много от вас знаят, че тя в повечете случаи ни е позната от БЦАА комплекса с Изолевцин и Валин и това, че е 2 пъти по- високо дозирана от тях. Това е така, защото левцинът има НАЙ – СИЛНО АНАБОЛНО ДЕЙСТВИЕ от всички аминокиселини. Приеман на прах, той бива усвояван максимално бързо, организмът започва моменталти процеси по възстановяване от тежките и тренировки и изграждане на нова мускулна маса. ЛЕВЦИНЪТ може да бъде успешно добавян към протеин, креатин, глутамин, специализирани въглехидрани с високо молекулярно тегло (waxymaize), което го прави една много универсална и необходима за всеки добавка.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, добавете по 1-2 мерителни лъжици към вашия протеинов, въглехидратен шейк преди и след тренировка. Левцинът също така може да бъде смесван с почти всички основни хранителни добавки ( глутамин, креатин ).КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

L-Leucine Powder от Primaforce

L-Leucine Powder

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Левцин    Марка: Primaforce    Разфасовка: 250 грама, 50 Дози
71 лв.