BCAA от Primaforce

Primaforce

BCAA

12345    4.5/5  (11 гласували)
60 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10160

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

BCAA POWDER е концентрирана смес от свободна форма на аминокиселини. Този продукт е специално формулиран за увеличаване на нивата на азот, които могат да намалят времето за възстановяване.

Isoleucine, Leucine и Valine се категоризират като BCAA и те са от съществено значение, тъй като тялото не може само да ги произвежда. Разклонената верига аминокиселини са отговорни за стимулиране на синтеза на белтъчините.

Те помагат за усвояването на сложните въглехидрати и се абсорбират от мускулните клетки, където сигнализират за началото на мускулен растеж.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Toncho883
Toncho883
02 Февруари 2015

Тези или бцаа бласт на пюр ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

BCAA от Primaforce

BCAA

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: BCAA ( Аминокиселини Разклонена верига )    Марка: Primaforce    Разфасовка: 500 грама
60 лв.