Pure Glutamine от PURE Nutrition USA

PURE Nutrition USA

Pure Glutamine

12345    4.5/5  (48 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Глутамин Разфасовка: 500 грама, 100 Дози Съставки на продукта
50 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 11644

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Глутаминът е най - разпространената аминокиселинав човешкото тяло и не случайно бива наричан Царят на аминокиселините. Около 60% от аминокиселините в свободна форма в скелетната мускулатура и 20% от тези циркулиращи в кръвта са съставени от глутамин.

Глутаминът играе изключително важна роля в редуцирането на мускулната умора и възстановяването на разкъсаните мускулни влакна след тежки физически натоварвания. Изследванията посочват, че след интензивна тренировъчна сесия, нивата на глутамин в тялото спадат с около 50% и може да са нужни до 6 дни за да се възстановят напълно. През това време може да бъде загубена чиста мускулна маса и сила, а това е нещо което не бива да позволяваме!

Възстановяването на нивата на глутамин в тялото помага за бързо възстановяване на мускулната тъкан. Глутаминът стимулира усвояването на хранителни вещества, регулира протеиновия синтез и подсилва имунната система. Глутамин също така подобрява естествената секреция на хормона на растежа, когато се приема преди сън. Именно хормонът на растежа е един от ключовите хормони, които играят важна роля в синтезирането на нови мускулни влакна.

Нашият 100% фармацевтично чист глутамин е с възможно най-високо качество и чистота, които могат да бъдат срещнати на пазара. Също така глутаминът на Pure Nutrition е микронизиран, което означава, че неговата контактна повърхност се увеличава многократно, правейки го мигновено бърз за усвояване.

Микронизираният глутамин не дразни стомаха и се усвоява в по-голяма степен от другите глутаминови продукти. Освен това глутаминът е и изключително важен за производството на глутатион - най-мощния антиоксидант в човешкото тяло. Това е важна аминокиселина за правилното функциониране на имунната система.

Начин на употреба : Приемайте една чаена лъжица с връх (5 грама) в около 150-200мл. вода. В периоди на високоинтензивни тренировки и силен стрес върху тялото, приемайте от 1 до 3 дози на ден. Най - ефективен е приема на глутамин преди и след тренировка или преди сън.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Ronnie
Ronnie
16 Юни 2016

0.2гр на кг телесно тегло. добър и изгоден глутамин!
Йоан
Йоан
10 Юни 2016

Голямо количество за добри пари, лично аз никога не пестя от глутамин 3 дози по 5 грама общо 15 грама на ден това е най - добрият вариант
Хибрид
Хибрид
08 Юни 2016

Преди пих cgt, но ако си вземеш отделно 3 те съставки в големи количества излиза много по изгодно и за повече време , това е идеален вариант
роби
роби
07 Юни 2016

Здравей Дензан, най - добре приемай 5 грама след тренировка и 5 грама преди лягане, за да се засили производството на хормон на растежа !
denzan
denzan
06 Юни 2016

Koga da go priemam?
Чудомир
Чудомир
03 Юни 2016

Би следвало да го засили определено, на now foods един от най -добрите стимулатори на хормона на растежа съдържа главно тези две аминокислени габа и глутамин! Успех колега
Killer
Killer
01 Юни 2016

Ако го комбинирам с габа дали ще повлиае на хормона на растежа ?
Jekop
Jekop
17 Май 2016

dobre se useshta glutamin kato glutamin, no puk za tezi pari tova kolichestvo e SUPER
Mutated
Mutated
06 Април 2016

Пробвал съм и двата, и на мен лично този ми се отразява по добре, извлечен от най-хубавата суровина Kyowa, и като цена е доста добре.
Toncho883
Toncho883
09 Февруари 2015

Добро глутаминче, за добри парички и определено има специфичния за глутамин вкус , което е гаранция за quality
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Съчетайте този продукт с

Комбинирай и спести

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Pure Glutamine от PURE Nutrition USA

Pure Glutamine

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Глутамин    Марка: PURE Nutrition USA    Разфасовка: 500 грама, 100 Дози
50 лв.