100% Pure Glutamine от PVL / Pure Vita Labs

PVL / Pure Vita Labs

100% Pure Glutamine

12345    5/5  (4 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Глутамин Разфасовка: 1200 грама, 240 Дози Съставки на продукта
-15%   116 лв.
9860 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 12663

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Най-чист 100% Глутамин с естествен произход
➡ Напълно разтворим във вода
➡ Не съдържа синтетични съставки
➡ Получен при сътрудничество с японския доставчик на аминокиселина
➡ Независимо тестван за чистота
➡ Единственият източник на глутамин, регистриран в Администрацията за Храни и Лекарства; Истински фармацевтичен успех

PVL ви представят една уникална формула от ултра чист, висококачествен L-Glutamine. Gutamin Maxx е невероятен протукт с нестравнимо качество.

Глутаминът е най-преобладаващата аминокиселина в човешкото тяло. Той указва скоростно възтановяване на мускулните тъкани, спира катаболните процеси и предпоставя към анаболни такива, като ускорява протеиновия синтез и възстановява гликогеновите запаси в тялото. То непрекъснато използва огромни количества глутамин и придобива слаба тъкан (мускул), ще се повреди, за да получи даже повече. Вместо да позволите увреждането на тъканта (което се получава по-време и веднага след трениране), пийте вода с 5-10 грама от Gutamin Maxx два пъти дневно. По този начин мускулите се запазват и се предотвратява похабяването на ценните за вас мускули. Атлетите от всички видове спорт се ползват от добавянето на глутамин към диетата си.

Глутаминът е също основно антиокидантен. Спомяга за избягването на настински и други инфекции. Взимайте го също като част от антигрипната си програма с витамин С!

Нашият изключителен Л-Глутамин се получава вследствие на патентован процес на ферментация/изсушаване, който гарантира „изцяло свързана” молекула за максимална цялостност на продукта и стабилитет. Не всички глутамини на прах на пазара могат да предоставят това – повечето глутамин на пазара е химически синтезиран от миди и може да съдържа нежелани отрови като олово, арсен и живак. Gutamin Maxx е резултат от изключително естествени процеси на ферментация, започващ от цвекло. Резултатът е реален, 100% чист, фармацевтично одобрен и използван за болнични цели, не съдържа аминокиселина. Само Gutamin Maxx от PVL ви дава сигурността, че нашият Л-Глутамин е най-добрият, който може да се намери. След 8 години на пазара нишо не може да надмине Gutamin Maxx, НИЩО.

Когато резултатите са важни, качеството се доставя от Gutamin Maxx...........КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

100% Pure Glutamine от PVL / Pure Vita Labs

100% Pure Glutamine

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Глутамин    Марка: PVL / Pure Vita Labs    Разфасовка: 1200 грама, 240 Дози
116 лв.
9860 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
98.6 лв.
92.78 лв.