Amino Liquid от QNT

QNT

Amino Liquid

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Комплексни аминокиселини Разфасовка: 500 мл Съставки на продукта
27 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 10953

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

За да подобрим физическото състояние на всички, които сериозно се занимават със спорт, ние събрахме в настоящия продукт всички аминокиселини (включително верижно-разклонените и незаменимите), като използвахме само суроватъчен протеин като техен източник.

Течната форма на аминокиселините ги прави още по-бързо и лесноувоими в сравнение с традиционните форми на капсули или таблетки.

Начин на употреба : 15 мл два или три пъти дневно, между храненията.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Amino Liquid от QNT

Amino Liquid

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Комплексни аминокиселини    Марка: QNT    Разфасовка: 500 мл
27 лв.