Acid Killer от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Acid Killer

12345    4.1/5  (8 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Бета-Аланин, Хистидин Разфасовка: 120 грама, 30 Дози Съставки на продукта
-15%   33 лв.
2805 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11188

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

ACID KILLER - „НОВИЯТ КРЕАТИН” ЗА ПО-КАЧЕСТВЕНА ТРЕНИРОВКА!

Бета-аланинът и L-хистидинът са градивните елементи на дипептида бета-аланин-L-хистидин, познат още като карнозин. Той е известен като мощен антиоксидант, който блокира действието и изхвърля от организма свободните радикали, но освен това има свойствата и на невротрансмитер.

Карнозинът се среща във високи концентрации в скелетните мускули и особено в бързо-контрахиращите се силови мускулни фибри тип II. Карозинът е в състояние да повдигне Н+ и да отдалечи във времето понижаването на pH стойностите, като същевременно повишава вашата способност за по-тежка и продължителна работа.

Допълнителният прием на суплементи, които повишават карнозина, увеличават способността на организма да се бори срещу млечната киселина, образувана в муксулите по време на тренировка.

Начин на употреба : В зависимост от телесното ви тегло, разпределете 2-4 мерни лъжички (4-8 гр) на 4 равни дози и ги приемайте през равни интервали в продължение на целия ден. Максимален ефект се реализира след 2-4 седмици редовна употреба.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 21:57:51
  BCAA + GLUTAMINE Powder за хранителни режими
  OstroVit

  BCAA + GLUTAMINE Powder

  500 грама, 50 Дози
  4345 лв. 2173 лв. (-50%)
  Купи

  BCAA + GLUTAMINE Powder


  Категории: Аминокиселини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 500 грама, 50 Дози

  Левцинът, изолевцинът и валиът спадат към семейството на изграждащите мускулите аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Те са сред деветте есенциални аминокиселини, тъй като човешкото тяло не може да ги произведе само и единственият източник е храната и приемът на суплементи. BCAA представляват 35% от есенциалните аминокиселини. От друга страна глутаминът е сред най-популярните топ продукти за ...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Acid Killer от SCITEC Nutrition

Acid Killer

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Бета-Аланин, Хистидин    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 120 грама, 30 Дози
33 лв.
2805 лв.