Arginine Liquid от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Arginine Liquid

12345    4/5  (4 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Аргинин, Течни аминокиселини Разфасовка: 1000 мл, 40 Дози Съставки на продукта
59 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС






No.: 11192

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Аргининът е най-известния азотен бустер: като директен прекурсор на азотния оксид, той разширява кръвоносните съдове, което води до по-добро напомпване, по-силна васкуларизация и по-засилен приток на кислород към сърцето и всички останали мускули.

За спортистите ползата от аргинина се изразява в подобряване на физическата работоспособност и увеличен кръвен поток. По-голямо количество хранителни вещества достигат до тренирания мускул, а от друга страна, отпадните продукти, предизвикващи умората в тренирания мускул, биват отвеждани навън по-бързо и по-ефективно. Резултатът е по-добро възстановяване и увеличаване на чистата мускулна маса.

Аргининът ускорява оздравителните процеси в мускулните тъкани, увредени в следствие на тежките физически тренировки. Не на последно място, аргининът е мощен естествен стимулант на хормона на растежа и влияе също върху отделянето на инсулина и инсулиновата чувствителност.

Настоящата течна формула ви осигурява още по-бърза абсорбция и по-висока ефективност.



КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Arginine Liquid от SCITEC Nutrition

Arginine Liquid

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Аргинин, Течни аминокиселини    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 1000 мл, 40 Дози
59 лв.