Citrulline Malate от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Citrulline Malate

12345    4.3/5  (8 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Цитрулин Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
-15%   44 лв.
3740 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11123

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

За цитрулин малата вече се доказа, че повишава мускулната работоспособност, тъй като увеличава производството на аеробна енергия и отдалечава настъпането на умората. Цитрулин малатът намаля натрупването на млечна киселина и отпадъчни амонячни продукти и повишава мускулното възстановяване чрез увеличаване стойностите на креатин фосфата и ресинтеза на АТФ.

Освен това, оказва се, че цитрулин малатът, в същите дози, увеличава много по-ефективно стойностите на аргинина, отколкото самостоятелния прием на аргинин. А както добре знаем, аргининът повишава нивата на азотния оксид, който осигурява по-добро напомпване и снабдява мускулите с повече кислород и повече хранителни вещества.

Начин на употреба : Kато хранителна добавка, приемайте 3 капсули един или два пъти дневно. В тренировъчните дни, приемайте 1 доза преди тренировка.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

techni
techni
12 Декември 2011

Информацията тук е силно подвеждаща. В продукта има 90 капсули, дозата е 3 грама, НО за нея са нужни ТРИ капсули. Т.е. накрая в опаковка има 30 дози.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 04:06:15
  Vitamin D3 4000 IU / Срок на годност: 31.01.2021 за хранителни режими
  SWEDISH Supplements

  Vitamin D3 4000 IU / Срок на годност: 31.01....

  90 капсули, 90 Дози
  2345 лв. 1173 лв. (-50%)
  Купи

  Vitamin D3 4000 IU / Срок на годност: 31.01.2021


  Категории: Витамини
  Марка: SWEDISH Supplements
  Разфасовка: 90 капсули, 90 Дози

  Витамин D е витамин, който се съдържа в рибеното масло, яйцата и черния дроб. Недостигът му през детската възраст води до болестта рахит (изкривяване на кости и крайници). Двете му главни форми са D2 и D3. Разтворим е в мазнини. Съществува хипотеза (все още изследователска), че продължителното отсъствие на витамин D в организма може да доведе до заболяване от рак. Дефицитът на Витамин D води до н...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Citrulline Malate от SCITEC Nutrition

Citrulline Malate

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Цитрулин    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 90 капсули
44 лв.
3740 лв.