G-Bomb от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

G-Bomb

12345    4.1/5  (19 гласували)
Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка Подкатегории: Глутамин Разфасовка: 500 грама, 36 Дози Съставки на продукта
-15%   66 лв.
5610 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 11730

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

G-BOMB - Мулти-векторна супер глутаминова матрица!

Аминокиселината L-глутамин, добре позната и излючително популярна като хранителна добавка, съставлява над 60% от всички аминокиселини в скелетните мускули и е жизнено необходима на цялото тяло. Тя е широко използвана също от имунната система и червата, за да поддържат нашето тяло в отлично здраве. Глутаминът увеличава протеиновия синтез, намаля разграждането на мускулите, понижава стойностите на кортизола и увеличава клетъчния обем.

Да добавим към всичко това и способността на глутамина да увеличава над 400% стойностите на растежния хормон! И това съвсем не е всичко – тази аминокиселина стабилизира стойностите на кръвната захар, увеличава нивата на гликогеновите резерви и намаля желанието за сладки храни. Изследвания показаха, че след интензивна тренировка глутаминовите нива в организма спадат с приблизително 50%.

Единственият проблем с глутаминовите добавки е, че те най-често съдържат само свободната форма на тази аминокиселина – L-глутамин, която е много чувствителна и нестабилна. Освен това, тя бива най-често „отвличана” и използвана за нуждите на имунната система и храносмилателния тракт. Ние не отричаме необходимостта от подпомагане на тези системи, които са от съществено значение за нашето здраве и индиректно влияят върху подобряване спорните постижения и постигането на оптимална спортна форма на всеки атлет; но все пак трябва да се знае, че свободната форма L-глутамин не е предназначена за директно и явно въздействие върху мускулните клетки.

За да се справи с този проблем, G-BOMB се основава на нашата патентована глутаминова матрица, съдържаща 4 вида глутамин! В нея сме включили и свободната форма на глутамина, която да се погрижи за вашето здраве, докато останалите, стабилни и с висока биологична стойност форми, притежаващи различни фармакокинетични свойства, отиват право в мускулните клетки, за да ви осигурят ефекта, който очаквате да получите от приема на глутаминови добавки.

G-BOMB не съдържа захар и аспартам!

Начина на употреба : като хранителна добавка смесете 14 грама с 300-400мл вода. Приемайте 1 доза 30-40 мин преди тренирова и 1 доза веднага след тренировка. Уместен е също приема вечер, преди лягане. G-BOMB може да се приема няколко пъти дневно, между храненията, за намаляване желанието за сладки храни по време на диета.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

mussi91
mussi91
01 Април 2013

stavali da se kombinira s CREATIN
ADO
ADO
13 Август 2011

По една или две мерителни лчжички?
man1qka
man1qka
21 Май 2011

Искам да попитам някого който е опитвал този продукт какъв ефект е постигнал ?
billy_boy
billy_boy
21 Април 2011

kristiyan92 тая комбинация мислех и аз да я направя мн. е добра.
c0l3c7i0n
c0l3c7i0n
17 Март 2011

22 дози. Ако са по 2 на ден (преди и след тренировка) стигат за 11дни. Този продукт е крайно не изгоден, но крайно добър! :)
kataicho
kataicho
08 Март 2011

За колко дена стига разфасофката ?
Nicholas
Nicholas
03 Февруари 2011

В опаковката има мерителна лъжичка...
Dmduo
Dmduo
08 Януари 2011

някои може ли да помогне как да се измерят 14 грама
kristiyan92
kristiyan92
04 Януари 2011

Целнта ми е покачване на ММ.Добре ли ще е да закупя този продукт при комбинация с Sciatec Nutrition Amino 5600, Scitec 100% whey protein professional, и креатин пак на същата фирма? Като цяло добра комбинация ли ще са 4-те продукта на тази марка? :)
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

G-Bomb от SCITEC Nutrition

G-Bomb

Подкатегории: Глутамин    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 500 грама, 36 Дози
66 лв.
5610 лв.