Gluta-RX от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Gluta-RX

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Глутамин Разфасовка: 108 капсули Съставки на продукта
-15%   38 лв.
3230 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11132

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Глутаминът увеличава протеиновия синтез, редуцира разграждането на мускулната тъкан и понижава кортизоловите нива, действа като клетъчен уголемител, повишава синтеза на растежен хормон, стабилизира нивата на кръвната захар и увеличава гликогеновите запаси.

Свободната форма л-глутамин е много чувствителна и нестабилна, а освен това, по-голямата част от приетия глутамин бива „отвлечен” за нуждите на стомашно-чревния тракт. За да разреши този проблем, новата мулти-векторна глутаминова матрица Gluta-RX комбинира 4 вида глутамин!

Свободната форма л-глутамин също е включена, за да осигури нуждите на стомашно-чревния тракт и имунната система. Останалите стабилизирани форми на глутамина с висока биологична стойност, с техните различни фармакокинетични свойства са в състояние да достигнат ефективно мускулните клетки, за да реализират онзи благотворен ефект, който всеки атлет очаква да получи от приема на глутамина.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 15:02:18
  BCAA + GLUTAMINE Powder за хранителни режими
  OstroVit

  BCAA + GLUTAMINE Powder

  500 грама, 50 Дози
  4345 лв. 2173 лв. (-50%)
  Купи

  BCAA + GLUTAMINE Powder


  Категории: Аминокиселини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 500 грама, 50 Дози

  Левцинът, изолевцинът и валиът спадат към семейството на изграждащите мускулите аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Те са сред деветте есенциални аминокиселини, тъй като човешкото тяло не може да ги произведе само и единственият източник е храната и приемът на суплементи. BCAA представляват 35% от есенциалните аминокиселини. От друга страна глутаминът е сред най-популярните топ продукти за ...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Gluta-RX от SCITEC Nutrition

Gluta-RX

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Глутамин    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 108 капсули
38 лв.
3230 лв.