Gluta-RX от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Gluta-RX

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Глутамин Разфасовка: 108 капсули Съставки на продукта
-15%   38 лв.
3230 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11132

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Глутаминът увеличава протеиновия синтез, редуцира разграждането на мускулната тъкан и понижава кортизоловите нива, действа като клетъчен уголемител, повишава синтеза на растежен хормон, стабилизира нивата на кръвната захар и увеличава гликогеновите запаси.

Свободната форма л-глутамин е много чувствителна и нестабилна, а освен това, по-голямата част от приетия глутамин бива „отвлечен” за нуждите на стомашно-чревния тракт. За да разреши този проблем, новата мулти-векторна глутаминова матрица Gluta-RX комбинира 4 вида глутамин!

Свободната форма л-глутамин също е включена, за да осигури нуждите на стомашно-чревния тракт и имунната система. Останалите стабилизирани форми на глутамина с висока биологична стойност, с техните различни фармакокинетични свойства са в състояние да достигнат ефективно мускулните клетки, за да реализират онзи благотворен ефект, който всеки атлет очаква да получи от приема на глутамина.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Gluta-RX от SCITEC Nutrition

Gluta-RX

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Глутамин    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 108 капсули
38 лв.
3230 лв.