Leucine от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Leucine

12345    4.8/5  (4 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Левцин Разфасовка: 100 капсули Съставки на продукта
-15%   26 лв.
2210 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11179

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Левцинът е една от незаменимите аминокиселини и освен това принадлежи към групата аминокиселини с разклонена верига. Най-съвременните научни открития показаха, че левцинът е една от най-важните аминокиселини, заради директното й влияние върху протеиновия синтез.

Ако левцинът присъства в достатъчни количества в организма, той успява да запази и поддържа анаболно състояние. Левцинът ускорява възстановяването и предотвратява разграждането на мускулната тъкан (има анти-катаболен ефект).

Самостоятелната употреба на левцина е оправдана дори при относително високи белтъчен режим на хранене и прием на протеинови шейкове от бързо усвоим протеин. При високо интензивно натоварване мускулните клетки използват левцина и като източник на енергия.

Начин на употреба : Приемайте по 1-4 дози дневно – преди и след тренировка, както и между храненията.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

fitnessmashine
fitnessmashine
12 Ноември 2012

Задължително ли е и преди и след тренировка да се взема или е по избор и ако е по избор кой е по-добрия вариянт-преди или след?Ако е задължително и преди и след трен. по колко капсули и отново ако е въпрос нма избор и ги пия един път тоест преди или след трен по колко капсули ест. и между храненията.Благодаря предварително!Съжалявам че е толкова объркано.
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Leucine от SCITEC Nutrition

Leucine

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Левцин    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 100 капсули
26 лв.
2210 лв.