Mega Glutamine от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Mega Glutamine

12345    4.8/5  (6 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Глутамин Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
-14%   30 лв.
2570 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11104

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Глутаминът - "бащата" на всички аминокиселини, в последните години заслужено се превърна в най-популярната добавка сред спортистите.

В определени, критични за тялото периоди, например стрес, предизвикан от тежка физическа работа или болест, глутаминът е особено необходим. В тези моменти тялото не е в състояние да произведе достатъчно количество глутамин, за да покрие нуждите на мускулите и имунната система, откъдето идва и необходимостта от допълнителен прием под формата на добавка.

Изследвания показаха, че редовния прием на глутамин спира разграждането на мускулите. Друго предимство на глутамина е, че той е една от малкото аминокиселини, която увеличава естественото производство на растежния хормон в тялото. Само 2 g глутамин, приети орално, могат да увеличат четири пъти стойностите на растежния хормон в тялото.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

godlike
godlike
21 Юни 2011

по колко капсули се пият и кога ?
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 03:00:38
  Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula за хранителни режими
  OstroVit

  Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi ...

  2 x 30 капсули, 30 Дози
  1995 лв. 998 лв. (-50%)
  Купи

  Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula


  Категории: Мултивитамини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 2 x 30 капсули, 30 Дози

  OstroVit Vit&Min Sport / Vit-Multi and Min-Multi Formula е комбинация от две висококачествени формули: едната е витаминозна, а другата минерална – заедно те правят един напълно завършен имуностимулатор. Продуктът съчетава пълен спектър от витамини с всички основни минерали за правилното и здравословно функциониране на нашия организъм. Витамин А се грижи за здравето на кожата и за поддържане...


Често купувано с:

 • Mega Arginine

  Mega Arginine за хранителни режими
  65 лв. 5523 лв.

  Mega Arginine


  Категории: Аминокиселини
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 140 капсули

  Аргининът, като директен прекурсор на азотния оксид, разширява кръвоносните съдове, което води до по - голямо напомпване, по - ясно изразена васкуларност и до по-засилен приток на кислород към всички мускули, вкл. и сърцето. Аргининът е познат също и със свойството си да подобрява еректилната функ...
 • AAKG

  AAKG за хранителни режими
  29 лв. 2507 лв.

  AAKG


  Категории: Аминокиселини, Продукти с максимална отстъпка
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 100 капсули

  Аргинин алфа-кетоглутаратът е една малко по-различна форма на аминокиселината l-аргинин, при която аргининът е химически свързан с алфа-кетоглутарат, който е ключов посредник за енергийния цикъл на Кребс, а също и за метаболизма на аминокиселините. ААКГ показва способност да повишава секрецията на...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Mega Glutamine от SCITEC Nutrition

Mega Glutamine

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Глутамин    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 90 капсули
30 лв.
2570 лв.