Super Natural от SCITEC Nutrition

SCITEC Nutrition

Super Natural

12345    5/5  (2 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Комплексни аминокиселини Разфасовка: 300 грама Съставки на продукта
Изчерпан!
No.: 11749

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Super Natural на Scitec Nutrition е комбинация от незаменими аминокиселини, подходящи за прием преди и след тренировка!

Най-новите научни изследвания разкриват, че в периода около тренировка, организмът се нуждае само от 8-те незаменими аминокиселини, за увеличаване на протеиновия синтез, като останалите аминокиселини не са от значение в този момент.

Настоящият продукт е с много висока концентрация на левцин, тъй като това е една от най-важните аминокиселини - оказва директно влияние върху протеиновия синтез в скелетните мускулни клетки. Нивата на левцин в организма са показател за наличието или отсъствието на анаболно състояние. Нашата формула включва само аминокиселини в свободна форма, което гарантира бързото им транспортиране до мускулните клетки.

Друг важен резултат от научните изследвания разкрива, че директното стимулиране на протеиновия синтез, като отговор на приемането на разтвор есенциални аминокиселини, е много по-засилено в случаите, когато разтвора се приема преди тренировка, отколкото в случаите на прием след тренировка. Причината за това е главно ускореното транспортиране на аминокиселините до мускулните клетки.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Super Natural от SCITEC Nutrition

Super Natural

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Комплексни аминокиселини    Марка: SCITEC Nutrition    Разфасовка: 300 грама
Изчерпан!