Leucine Fusion от Trec Nutrition

Leucine Fusion

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Аминокиселини Подкатегории: Левцин Марка: Trec Nutrition Разфасовка: 180 капсули Виж съставките на продукта
48 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 17582
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначение:
Три от най-мощните форми на най-анаболната аминокиселина срещана в природата L-leucine, се съдържат в продукта Leucine Fusion на Trec Nutrition. Благодарение на ефективното съчетание на различни форми на левцин продуктът оказва максимално влияние върху нарастването на мускулните влакна.

     Бързо възстановяване на мускулите след интензивно трениране
     Стимулира анаболната среда
     Подобрява имунната система
     Спира катаболизма и разграждането на мускулите

Как работи?

Супер-качествения микс от биологично активни форми на левцин отлично въздействат на процеса на регенерация на мускулните белтъци. Ненадминатата комбинация на различни форми на тази аминокиселина позволява на производителя Trec Nutrition да създаде изключително ефективна добавка, която най-резултатно влияе на растежа на мускулите. Специалната смес от L-leucine, L-leucine alphaketoglutarate и ethyl L-leucine работят за постигане на желания резултат, благодарение на който в процеса на реализация на тренировъчния план да се запази максимална издръжливост на мускулите.

L-leucine спада към незаменимите аминокиселини с разклонена верига, които не могат да се синтезират в човешкото тяло и това налага набавянето му с храната и специални добавки. Необичайно активната аминокиселина е най-ефективна при съхранението на вече изградената мускулна маса и стимулирането и към растеж. Важната роля на левцина при съхранението и уголемяването на мускулатурата се оценява високо от милиони спортисти по света.

Независимо, колко дълга и интензивна е вашата тренировка, процесът на изграждане на мускулна маса трябва поддържа тенденция към прогрес и тук може да ви помогне Leucine Fusion на Trec Nutrition. Започнете да налагате на мускулите си вашата воля и условия!

Начин на употреба: Препоръчителната дневна доза е 2-3 капсули, 3 пъти дневно с 300 мл. вода. В тренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза 30 мин. преди тренировка и 1 доза веднага след тренировка. В нетренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза между храненията и 1 доза преди лягане.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Leucine Fusion от Trec Nutrition

Leucine Fusion

Категории: Аминокиселини
Подкатегории: Левцин    Марка: Trec Nutrition    Разфасовка: 180 капсули
48 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
48 лв.
42.29 лв.