AID + от 4+ nutrition

4+ nutrition

AID +

12345    0/5  (0 гласували)
65 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 33505

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

AID+ е хранителна добавка предназначена за спортисти, на които предстои интензивна и натоварваща тренировка. Тя съдържа витамин С, който допринася за поддържане на нормална функция на имунната система преди и след интензивна физическа активност, а също и калций, благоприятстващ нормалната мускулна функция. Продуктът е обогатен с N-ацетилцистеин, холин и витамин В1, които помагат за намаляване на умората и чувството за отпадналост.

AID+ съдържа Алфа-липоева киселина, която е анти-катабол и мощен протеинов съхранител, противодействащ на гликирането. Тя допринася за поддържане на чистата мускулна маса и помага за отслабването и постигане на върхова спортна форма. Холинът, който е включен в състава на добавката също е много важно за спорта вещество.

Макар че не е витамин в директния смисъл, холинът е много важен нутриент, съдържащ се в човешкото тяло в много малки количества, което налага да се приема допълнително чрез храни, като бирена мая, яйца и черен дроб. Холинът има основна роля в структурната цялост на клетъчните мембрани. Той сам съставляват 50% от фосфолипидите, използвани от една клетка за изграждане на собствена мембрана.

AID+ подпомага дейността на парасимпатиковата нервна система, а също помага за забавяне на сърцебиенето и стимулира секрецията на слюнчените, стомашните и панкреатични жлези, в подкрепа на чревната перисталтика и всички храносмилателни функции като цяло.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 53:58:32
  Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc за хранителни режими
  OstroVit

  Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc

  60 капсули, 30 Дози
  2595 лв. 1298 лв. (-50%)
  Купи

  Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc


  Категории: Минерали, Витамини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози

  OstroVit Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc е комбинирана хранителна добавка, която ви позволява да се грижите за здравето и имунитета си. Продуктът съдържа висока концентрация на витамин D3 в допълнение с лесно усвоимата форма на витамин K2 MK-7. Освен това в състава има витамин C и цинк пиколинат. Витамин D3 спомага за здравината на костите и зъбите и подтиска развитието на автоим...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

AID + от 4+ nutrition

AID +

Подкатегории: Адаптогени    Марка: 4+ nutrition    Разфасовка: 120 капсули
65 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
65 лв.
57.27 лв.