Sambucus Original For Kids от Nature's Way

Nature's Way

Sambucus Original For Kids

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Антиоксиданти Подкатегории: Добавки за деца Разфасовка: 120 мл Съставки на продукта
1650 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 12041

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Прилага се при простудни заболявания, кашлица, пневмонии, бронхит. Противовирусно и имуноукрепващо средство. Регулира обмяната на веществата.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Начин на употреба : За ежедневна употреба: деца от 1-6г.- 5мл. дневно, от 7-12 г. - 10мл. дневно. За интензивна употреба: деца от 1-6г.- от 5мл. до 10мл. два пъти дневно, от 7-12 г.- от 10мл. до 15 мл. два пъти дневно.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Sambucus Original For Kids от Nature's Way

Sambucus Original For Kids

Категории: Антиоксиданти
Подкатегории: Добавки за деца    Марка: Nature's Way    Разфасовка: 120 мл
1650 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
16.5 лв.
14.54 лв.