T-Lean Xtreme от NOW Foods

NOW Foods

T-Lean Xtreme

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Антиоксиданти Подкатегории: Зелен чай Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
40 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11732

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Концентриран екстракт от зелен чай
➡ Подобрява общия тонус на тялото
➡ Понижаване на теглото
➡ Повишена биоактивност
➡ Вегетарианска формула

Антиоксидантната и термогенната активност на зеления чай е била подробна изучавана през годините с многобройни изследвания. Въпреки благоприятните ефекти на зеления чай, учените са достигнали до заключението, че биоактивността на основните градивните съставки в него, наричани флавоноиди е твърде малка.

NOW T-Lean не е просто обикновен зелен чай, продукта включва в състава си GreenSelect® Phytosome, патентован стандартизиран екстракт от зелен чай без кофеин, който е с добавени фосфолипиди за по-висока биоактивност и потентност в човешкия организъм. Съдържащият се в T-Lean GreenSelect® Phytosome e клинично тестван и изследванията показват способностите на суровината да подържа здравословни нива на метаболизма и понижаване на телесните мазнини при тези, които се хранят здравословно и балансирано и тренират редовно.

В допълнение T-Lean оказва върху тялото силна антиоксидантна подкрепа, подържайки защитните му механизми срещу окислителните процеси и въздействието на свободните радикали.

Начин на употреба: 1 капсула до 2 пъти на ден с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 01:10:41
  ShadoWhey / 100% Whey Protein за хранителни режими
  Dorian Yates Nutrition

  ShadoWhey / 100% Whey Protein

  2000 грама, 66 Дози
  14995 лв. 7498 лв. (-50%)
  Купи

  ShadoWhey / 100% Whey Protein


  Категории: Протеини
  Марка: Dorian Yates Nutrition
  Разфасовка: 2000 грама, 66 Дози

  Shadowhey е най-висококачественият суроватъчен протеинов концентрат на пазара, съдържащ над 23 грама протеин в доза. Естествено високото ниво на BCAAs и Глутамин, го правят предпочитан продукт за всеки спортуващ, тъй като с този продукт си гарантирате пълноценно възстановяване! Shadowhey се усвоява изключително бързо и е идеален за след тренировка или като удобен източник на протеини между хране...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

T-Lean Xtreme от NOW Foods

T-Lean Xtreme

Категории: Антиоксиданти
Подкатегории: Зелен чай    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 капсули
40 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
40 лв.
35.24 лв.