Lutein 10 mg Esters от NOW Foods

NOW Foods

Lutein 10 mg Esters

12345    4/5  (8 гласували)
Категории: Антиоксиданти Подкатегории: Лутеин Разфасовка: 60 Гел капсули Съставки на продукта
42 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 10700

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Мощен антиоксидант
➡ Неутрализатор на свободни радикали
➡ Подсилване на зрението
➡ Защита за макулата и лещата на окото
➡ Здраве за сърдечно-съдовата система

Лутеин (Lutein) заема важно място в групата на каротиноидите. Той е ксантофил, който произлиза от алфа-каротина и определя оцветяването на листата и цветовете на растенията.

Заедно с хлорофила, Лутеин (Lutein) заема важна роля във фотосинтезата. Лутеин (Lutein) играе много важна антиоксидантна и детоксикираща роля. Лутеин (Lutein) е ефективен неутрализатор на свободните радикали и други вредни и токсични съединения и вещества, които попадат в организма.

Лутеин (Lutein) се натрупва в очите по определен начин, като е концентриран в макулата и лещата на окото. Той играе голяма роля при защитата на макулата и намалява риска от поява на заболявания на очите.

Лутеин (Lutein) е подходяща добавка към храната за хора, целящи да подобрят защитните сили на очите, както и на останалите органи в човешкия организъм. Лутеинът е също така подходящ за профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания. Лутеин (Lutein) свойството да прави кожата гладка и мека.

Начин на употреба : 1 доза дневно с хранатаКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 02:22:07
  Beef Amino Supreme Pure за хранителни режими
  OstroVit

  Beef Amino Supreme Pure

  300 Таблетки, 150 Дози
  3895 лв. 1948 лв. (-50%)
  Купи

  Beef Amino Supreme Pure


  Категории: Аминокиселини
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 300 Таблетки, 150 Дози

  OstroVit Beef Amino Supreme Pure е хранителна добавка, която е източник на телешки аминокиселини. Продуктът е разработен от най-висококачествения хидролизиран протеин! Предназначен е за хора, които са особено уязвими към мускулен катаболизъм и за хора, които търсят сила и издръжливост по-време на техните тренировки. OstroVit Beef Amino Supreme Pure е комплекс от есенциални и неесенциални аминок...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Lutein 10 mg Esters от NOW Foods

Lutein 10 mg Esters

Категории: Антиоксиданти
Подкатегории: Лутеин    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 Гел капсули
42 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
42 лв.
37 лв.