Lycopene от NOW Foods

NOW Foods

Lycopene

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Антиоксиданти Подкатегории: Ликопен Разфасовка: 60 Гел капсули Съставки на продукта
60 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 10699

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Антиоксидантна защита
➡ Премахване на токсини и свободни радикали
➡ Подпомагане на храносмилателната система
➡ Подсилване на зрението

Ликопен (Lycopene) е вещество от семейството на пигментите, наречени каротиноиди, което присъства в много плодове и зеленчуци.

Ликопен (Lycopene) е веществото, което придава червения цвят на доматите. Колкото по-червени са те, толкова повече ликопен съдържат.

Ликопен (Lycopene) е антиоксидант, който при абсорбирането си в тялото спомага за регенерацията на увредените клетки от свободните радикали. Антиоксидантите са тези вещества, с помощта на които тялото се бори срещу свободните радикали. Те също така възпрепятстват оксидирането на ДНК, като намялават риска от появата на някои видове рак. Човешкото тяло не може да произвежда ликопен. Поради този факт е важно да се консумират храни, богати на ликопен, или приемът му да се осигури чрез хранителна добавка.

Ликопен (Lycopene) подпомага в борбата срещу някои видове рак като рак на простатата и рак на гърдата.

Ликопен (Lycopene) е важен и за стомашно-чревния тракт. Заедно с лутеина играе важна роля при изграждането и защитата на ретината и макулата. Освен това ликопенът улеснява работата на дихателните пътища и подобрява действието на инсулина.

Начин на употреба : Едно драже с хранатаКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 01:48:45
  Anabolic Flex за хранителни режими
  Kevin Levrone

  Anabolic Flex

  30 Пакета, 30 Дози
  6795 лв. 3398 лв. (-50%)
  Купи

  Anabolic Flex


  Категории: За стави и сухожилия
  Марка: Kevin Levrone
  Разфасовка: 30 Пакета, 30 Дози

  Kevin Levrone / Anabolic Flex е супер формула за възстановяване на ставите и хрущялите, която подобрява тяхното движение и функции, както и облекчава болките. Продуктът съдържа 4-ри различни комплекса, всека допринасящ за цялостния ефект като те биват: • Укрепващ, която помага за възстановяването на плътността и здравината; • Смазващ, която облекчава болките, като намалява търкането; • Подкрепя...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Lycopene от NOW Foods

Lycopene

Категории: Антиоксиданти
Подкатегории: Ликопен    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 Гел капсули
60 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
60 лв.
52.86 лв.