Quercetin with Bromelain от NOW Foods

NOW Foods

Quercetin with Bromelain

12345    4/5  (8 гласували)
Категории: Антиоксиданти, Здраве и тонус Подкатегории: Кверцетин, Ензими Разфасовка: 120 капсули, 60 Дози Съставки на продукта
72 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС
No.: 10689

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Подсилване на имунната система;
➡ Поддържане нивата на Хистамин;
➡ Подпомагане адаптирането към промяната на сезоните;
➡ Вегетарианска формула;

Комбинацията от Кверцетин (Quercetin) и Бромелаин (Bromealin) предоставя силна подкрепа за имунната система, която е особено важна за премахването на състоянията на дискомфорт, свързани със сезонната промяна на времето, като например пролетната умора.

Кверцетин (Quercetin) е биофлавоноид, който притежава мощни антиоксидантни свойства и е важен регулатор на хистамин в тялото, който е от основно значение за имунната система. Антихистаминното действие на Кверцетин (Quercetin) подпомага за облекчаването на алергични симптоми и астма. Противовъзпалителните свойства на Кверцетин (Quercetin) го правят ефективен при облекчаване на болки и при умора, депресия и превъзбуденост.

Бромелаин (Bromelain) скъсява времето за възстановяване мускулатурата, облекчава схващания и други състояния на мускулен дискомфорт. Друга основна функция на бромелаина е да ускорява разграждането на белтъчините.

В това си свойство бромелаинът силно се отличава от ензимите отговарящи за тези функции в храносмилателната система на човека.

Комбинацията от Кверцетин (Quercetin) и Бромелаин (Bromealin) на NOW® Foods ще засили защитните сили на тялото, ще подобри адаптацията и ще подсили имунната система, за да може тя да се справи с предизвикателствата на настъпващия сезон.

Начин на употреба : 2 капсули 20мин. преди хранене, 2-3 пъти дневно.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Quercetin with Bromelain от NOW Foods

Quercetin with Bromelain

Подкатегории: Кверцетин, Ензими    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 120 капсули, 60 Дози
72 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
72 лв.
63.43 лв.