Odorless Garlic 1000 mg от OstroVit

OstroVit

Odorless Garlic 1000 mg

12345    5/5  (5 гласували)
Категории: Антиоксиданти Подкатегории: Чесън Разфасовка: 60 Гел капсули, 60 Дози Съставки на продукта
1445 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 37992

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

OstroVit Pharma Garlic е хранителна добавка в капсули, съдържаща масло без аромат от луковици пресен чесън. Добавката може да повлияе благоприятно на здравето на сърдечно-съдовата система, физическата и сексуалната годност, когнитивните функции, както и общата устойчивост на различни видове инфекции. Специална формула без мирис, лишава я от специфична миризма, благодарение на която добавките стават по-лесни за хора, които са особено чувствителни към сензорните.

60 порции в опаковката
1 капсула на ден

Allium sativum L., по-широко известен като чесън, е един от най-изследваните по отношение на положителното въздействие върху здравето на човека и благосъстоянието на билковите продукти. В продължение на векове се използва главно като незаменим аромат на подправки в кухни почти по целия свят. Чесънът е известен със специфичната си сярна миризма, за която основното съединение - алицин - е отговорно за отделянето. Това е един вид механизъм за "самозащита" на растението, предпазващ го от вредители и насекоми. Много от нас са чували, че чесънът е здравето. И е вярно. От поколение на поколение членовете на семейството споменават благотворните му ефекти, но не всеки успява да го убеди поради тази „ужасна“ за повечето неприятна миризма.

Благодарение на специалната формула на масло без мирис, поставяйки го в капсулата с гел, получихме цялостен продукт със свойствата на пресен чесън. Това е отлична добавка, която може да поддържа не само правилното функциониране на кръвоносната система, но също така има антибактериални и противогъбични функции. Той може да подобри физическата форма, но не бива да се забравя, че чесънът всъщност е сензационен афродизиак (тук особено нашият продукт без мирис няма да бъде заменен). Чесънът повишава цялостния имунитет на организма, а също така може да понижи кръвното налягане и високия холестерол.

Свойства на OstroVit Pharma Чесън
     Може да допринесе за цялостното подобряване на имунитета на организма
     Страхотен афродизиак
     Може да има бактерициден и фунгициден ефект
     Може да понижи високото кръвно налягане
     Показва ефекта от понижаването на нивото на "лошия" LDL холестерол
     Може да допринесе за забавяне на процеса на стареене на тялото
     Може да допринесе за обеззаразяване на дихателните пътища

Начин на употреба: 1 драже дневно с храна.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Odorless Garlic 1000 mg от OstroVit

Odorless Garlic 1000 mg

Категории: Антиоксиданти
Подкатегории: Чесън    Марка: OstroVit    Разфасовка: 60 Гел капсули, 60 Дози
1445 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
14.45 лв.
12.73 лв.