Alpha Lipoic Acid от Reflex

Reflex

Alpha Lipoic Acid

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Антиоксиданти Подкатегории: Алфа-Липоева киселина Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
40 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12092

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Мощен антиоксидант с изключително важно въздействие върху мастния метаболизъм!

Alpha Lipoic Acid - Алфа липоева киселина се характеризира като “универсален антиоксидант”, който може да дезактивира клетките на повече свободни радикали отколкото другите познати антиоксиданти, мнозинството, от които имат свойството да се разтварят или в мазнина или във вода, но не и в двете.

Alpha Lipoic Acid може да достигне както тъканите съставени основно от мазнини, такива като нервната система, например, така и тези, съдържащи основно вода, такива като кръвта, сърцето и мускулите и по този начин да защити както липопротеините, така и клетъчните мембрани. Няма друг антиоксидант с подобно действие.

Много атлети комбинират приема на Креатин със Алфа липоева киселина, което води до по-пълноценно усвояване и "зареждане" на клетките, последвано от “експлозивно” нарастване на техния обем.

Начин на употреба: Взимайте по 1 капсула, 1до3 пъти дневно, с храненетоКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Alpha Lipoic Acid от Reflex

Alpha Lipoic Acid

Категории: Антиоксиданти
Подкатегории: Алфа-Липоева киселина    Марка: Reflex    Разфасовка: 90 капсули
40 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
40 лв.
35.24 лв.