CoQ 10 от Reflex

Reflex

CoQ 10

12345    0/5  (0 гласували)
60 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12098

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Изключително важен за енергийния баланс на тялото. Влияе на "енергийната централа" на всяка телесна клетка!

Co Enzyme Q10 - мощен, мастно разтворим витамин, който като естествена съставка се намира във всички животински форми. Той се синтезира в клетъчните мембрани на хората и е жизнено важен за производството на енергия. Той е енергийната централа на тялото, която се намира във всяка клетка, с особено висока концентрация в сърцето, орган нуждаещ се от високи нива енергия за нормално функциониране.

Съгласно последните научни изследвания, заедно със Зеления чай, Co Enzyme Q10 има важна роля и в поддържането на функциите на мозъка.

Като допълнение, той е ефикасен антиоксидант, подобен на витамин Е. В чиста форма е Co Enzyme Q10 е ярко оранжев на цвят, безвкусен, кристален прах.

Задължителна добавка за над 75% от хората навършили 50 годишна възраст!

Какво отличава Reflex Co-Q10 от продуктите на конкурентите?

Reflex CoQ10 не е същия като другите формули. Във формулата му е включен патентования Bioperine® за отлична абсорбция. Проучванията доказват, че Bioperine® може да увеличи кръвните нива на CoQ10 до 30% повече от обикновения CoQ10 без Bioperine®.

Начин на употреба : Взимайте по една капсула, веднъж дневно.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

CoQ 10 от Reflex

CoQ 10

Подкатегории: Коензим Q10, В подкрепа на сърцето    Марка: Reflex    Разфасовка: 90 капсули
60 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
60 лв.
52.86 лв.