Green Tea 300 mg от Reflex

Reflex

Green Tea 300 mg

12345    4.3/5  (3 гласували)
Категории: Антиоксиданти Подкатегории: Зелен чай Разфасовка: 100 капсули Съставки на продукта
30 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12185

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Енергетизира тялото и стимулира метаболизма. Съдържа антиоксиданти, полифеноли и кофеин за здравословно отслабване!

Една капсула осигурява еквивалента на 7 или 8 чаши зелен чай. Заради безкрайно дългия списък на потенциални здравословни ползи става ясно защо е толкова голяма консумацията на зелен чай в Китай. Всъщност, не винаги е практично да се консумират необходимите 7-8 чаши зелен чай всеки ден, за да се постигне желания ефект.

Всеки човек проявяващ активен интерес към здравето си, трябва да се поинтересува за свойствата на зеления чай. Съгласно последните научни изследвания, заедно със Co Enzyme Q10, Зеления чай има важна роля в поддържането на функциите на мозъка.

Какво отличава зеленият чай на Reflex от конкуренцията?

Reflex Nutrition има предимството да внася от Китай много силен екстракт от зелен чай, който се капсулира в Обединеното Кралство във фабриката на Reflex Nutrition за производството на свръх концентрирани капсули.

Само една капсула осигурява същото количество полифеноли и има гаранциите като за 4 чаши свеж зелен чай.

Начин на употреба : Взимайте 1 до 3 капсули дневно или по предписание на медицинско лице. За максимално добри резултати, опитайте различни комбинации на Екстракта от Зелен Чай с другите продукти от раздел контрол на теглото.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Green Tea 300 mg от Reflex

Green Tea 300 mg

Категории: Антиоксиданти
Подкатегории: Зелен чай    Марка: Reflex    Разфасовка: 100 капсули
30 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
30 лв.
26.43 лв.