CoEnzyme Q10 50 от SCITEC Essentials

SCITEC Essentials

CoEnzyme Q10 50

12345    4/5  (10 гласували)
-15%   38 лв.
3230 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No. 10663

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Co-Q10 поддържа основните жизнени процеси в тялото и играе важна роля при превръщането на храната в енергия от организма. Той е витаминоподобно вещество с основна роля в метаболизма и поддържането на нашето здраве.

➡ Основен фактор в енергетичните процеси в тялото и синтезирането на АТФ в клетките. Достатъчното количество в тялото подобрява и поддържа енергийния баланс във всички тъкани.

➡ Подобрява работата на сърдечно-съдовата система, подпомага функционирането на сърдечния мускул и регулацията на кръвното налягане. Намалява риска от заболявания на тази система.

➡ Един от най-мощните антиоксиданти, неутрализира свободните радикали и забавя процесите на стареене в организма.

➡ Подобрява работата на нервната система, стимулира познавателните способности.

➡ Укрепва имунната система, има положителен ефект при алергии и подобрява адаптивните реакции на организма. Намалените нива на коензим Q10 в тялото са предпоставка за болестни състояния с най-разнообразен характер, тъй като общата ефективност на имунната защита намалява значително.

➡ Влияе косвено върху правилното функциониране на дихателната система и стомашно-чревния тракт.

➡ Подпомага процесите на загуба на мазнини.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Mega Glucosamine

  Mega Glucosamine за хранителни режими
  22 лв. 1870 лв.

  Mega Glucosamine


  Категории: За стави и сухожилия
  Марка: SCITEC Nutrition
  Разфасовка: 100 капсули, 100 Дози

  Глюкозаминът е аминомонозахарид, който естествено се съдържа в човешкото тяло. Глюкозамин се използва при изграждането на ставите и хрущялите. При наличието на повече глюкозамин човешкото тяло се изграждат по-бързо ставите, хрущялите и съединителните тъкани. С възрастта производството на глюкозамин...
 • Collagen 750 mg

  Collagen 750 mg за хранителни режими
  3910 лв.

  Collagen 750 mg


  Категории: За стави и сухожилия
  Марка: BIOVEA
  Разфасовка: 120 капсули, 120 Дози

  COLLAGEN 750mg 120 Capsules Намалява признаците на стареене, поддържа еластичността на кожата и съединителната тъкан. Подобрява подвижността, спомага при артрити, възпаления и болките в ставите. Укрепва фоликулите на косата и ноктите. Запазва, изгражда и захранвана чистата мускулна маса. Съставки:...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

CoEnzyme Q10 50 от SCITEC Essentials

CoEnzyme Q10 50

Подкатегории: Коензим Q10, В подкрепа на сърцето    Марка: SCITEC Essentials    Разфасовка: 100 капсули
38 лв.
3230 лв.