Antioxidant Free Radical Modulators от Solgar

Solgar

Antioxidant Free Radical Modulators

12345    5/5  (2 гласували)
Категории: Антиоксиданти Подкатегории: Антиоксидантни формули Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
7345 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12134

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначение: Подпомага предпазването на клетките на човешкият организъм от вредното влияние на оксидантите (свободните радикали), които се образуват в околната среда (от ултравиолетовите лъчи, токсичните вещества в замърсения въздух и цигарения дим), а така също се образуват в телата на хората при емоционален стрес, дишане, храносмилане, спортуване и сън.

Начин на употреба: За възрастни по 2 (две) капсули дневно по време на хранене или по указание от лекар.

*Стандартизираните билкови екстракти на компанията SOLGAR се получават чрез уникален процес, който включва идеологиите на традиционното билкарство и стандартизираната билкова технология. Чрез смесване на “сурови” билки, които нормално съществуват в природата с контролирани, концентрирани и “стандартизирани” билкови екстракти се гарантират постоянни и надеждни нива на активните билкови съставки. Резултатът е мощен първокачествен стандартизиран билков екстракт с всички открити в природата полезни и ценни качества на билките.

Не съдържа сол, мая, жито/пшеница, млечни продукти; изкуствени консерванти оцветители и овкусители.

Продуктът съдържа кора от френски крайбрежен бор и трябва да се избягва по време на бременност и кърмене, освен ако не е предложен от лекар.

Ако сте бременна, кърмите, взимате лекарство/а или имате заболяване, моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Antioxidant Free Radical Modulators от Solgar

Antioxidant Free Radical Modulators

Категории: Антиоксиданти
Подкатегории: Антиоксидантни формули    Марка: Solgar    Разфасовка: 60 капсули
7345 лв.