Ginkgo Biloba 120 mg от Natrol

Natrol

Ginkgo Biloba 120 mg

12345    4.3/5  (6 гласували)
3399 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11569

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Ginkgo Biloba на Natrol® оптимизира циркулацията на кръвния поток и по този начин подобрява мисловната дейност. Нашата формула съдържа стандартизиран екстракт от тази билка, за да се гарантира потентно ниво на активните съставки. Този продукт подобрява паметта и бдителността.

Ginkgo Biloba е безопасен за хора в добро здравословно състояние и при прием според препоръките за употреба. Хора, които имат или предполагат, че имат някакво заболяване, приемат някакви лекарства, също така бременни и кърмещи жени трябва да се консултират с лекар преди употребата на този продукт.

Начин на употреба : Приемайте по 2 капсули веднъж дневно, заедно с храна.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Ginkgo Biloba 120 mg от Natrol

Ginkgo Biloba 120 mg

Подкатегории: В подкрепа на мисловната дейност, Гинкго Билоба    Марка: Natrol    Разфасовка: 60 капсули, 60 Дози
3399 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
33.99 лв.
29.95 лв.