Milk Thistle 295 mg от Nature's Way

Nature's Way

Milk Thistle 295 mg

12345    4/5  (2 гласували)
3121 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11993

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Съдържа чист екстракт от семена на млечен бодил, стандартизиран до флаванолигнанова фракция, известна със сборното наименование силимарин. Силимаринът е природен компонент, който подпомага дейността на черния дроб, особено когато този орган е изложен на неблагоприятни въздействия. Има радиопротективно и антиоксидантно действие. Подпомага чернодробната регенерация.

     Насърчава детоксикационните процеси в черния дроб

     Допринася за намаляване на вредата от системния прием на алкохол

     Спомага за поддържане нормални нива на холестерола и противодейства на омазняването на черния дроб при диета, богата на вредни мазнини

     Допринася за увеличаване производството на жлъчен сок и подпомага състоянието на жлъчния мехур

     Подобрява храносмилането и очистването на храносмилателния тракт от токсини

     Перфектно допълващо основното лечение средство при епатит, цироза, стеатоза, фиброза, като предпазва чернодробните клетки от химическо и оксидативно увреждане

Екстрактът от млечен бодил на Nature’s Way се препоръчва при чернодробни нарушения, системна употреба на алкохол, тютюнопушене, лошо хранене, работа в замърсена среда и др. Може да се приема и само с цел профилактика, детоксикация и укрепване на чернодробната функция. Подходящ избор за очистване на организма по време на разтоварващи диети и лечебно гладуване, когато органите на храносмилателната система и ензимните комплекси са натоварени поради едновременното преработване на големи количества токсини.
КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Milk Thistle 295 mg от Nature's Way

Milk Thistle 295 mg

Категории: Билкови екстракти
Подкатегории: Магарешки бодил (силимарин), Здраве за черния дроб    Марка: Nature's Way    Разфасовка: 60 капсули
3121 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
31.21 лв.
27.5 лв.