Sarsaparilla Root 425 mg от Nature's Way

Nature's Way

Sarsaparilla Root 425 mg

12345    3/5  (4 гласували)
2036 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12048

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Суха и напукана кожа… Болка, парене и сърбеж… Кървене… Задебеляване на ноктите… Червени петна, покрити с люспи… Отоци и нарушена подвижност на ставите…

Това са едни от най-отличителните белези на псориазиса, които могат да превърнат ежедневието в ад. Човек е силно обезпокоен от вида на кожата си, потиска се, изпитва силен психически дискомфорт. Но това е само едната страна на проблема. По-тежките форми на псориазис могат да имат по-сериозни последствия.

Сарсапарила (корен) 425 мг x 100 капсули е натурален продукт, източник на чист екстракт от корен на сарсапарила – билка, която традиционно се използва при псориазис.

Основни ползи от приема на Сарсапарила (корен):

     Богат източник на сапонини – група природни съединения с разнообразни фармакологични ползи за здравето. Сапонините, съдържащи се в корена на сарсапарилата притежават силно антибактериално и антитоксично действие и спомагат за елиминирането на болестотворните ендотоксини (установено е, че хората с псориазис имат високи нива на ендотоксини кръвта, циркулиращи в кръвния поток). Счита се, че сарсапонинът, един от основните стероидни сапонини в корена на сарсапарилата, проявява ендотоксин-свързващо действие, благодарение на което ендотоксините безпроблемно биват изведени от тялото.

     Мощно естествено средство за пречистване на кръвта и обща детоксикация на тялото, в резултат от което и симптомите на псориазиса биват облекчени.

     Спомага за намаляване на скоростта, с която се развиват епидермалните клетки – процес, който при хората с псориазис е ускорен.

     Допринася за потискането на възпалителните процеси в кожата и ставите, респективно – и за облекчаване на зачервяването, лющенето и сърбежа.

     Регулира прекомерното омазняване на кожата, насърчава отделянето на токсините с потта и облекчава състоянието на кожата при акне и екзема.

     Има антибактериално, антисептично, противогъбично, антимутагенно, детоксикиращо, диуретично, хепатопротективно, имуномодулиращо и неврозащитно действие.

     Спомага за облекчаването на болката, насърчава изпотяването, стимулира храносмилането и проявява антиревматичен ефект.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Sarsaparilla Root 425 mg от Nature's Way

Sarsaparilla Root 425 mg

Марка: Nature's Way    Разфасовка: 100 капсули
2036 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
20.36 лв.
17.94 лв.