Odorless Garlic от NOW Foods

NOW Foods

Odorless Garlic

12345    4.7/5  (3 гласували)
28 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 11603

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ За здрава сърдечно-съдова система
➡ Срещу атеросклероза и тромбози
➡ Силен антиоксидант
➡ Срещу възпаления

Чесън (Garlic) е универсална билка, която притежава антиоксидантни свойства. В продуктът Чесън (Garlic) се намират съединения, съдържащи сяра и водород, които се свързват с тежки метали и по този начин могат да бъдат изхвърлени от организма. Те също така предпазват клетките от окислителни процеси и свободни радикали.

Чесън (Garlic) съдържа също така витамини А и С, както и селен. Продуктът Чесън (Garlic) на NOW® е контролиран за миризма със специална японска формула която съдържа серни съединения, включително алицин и затова когато приемате този продукт не трябва да се тревожите за лош дъх. Чесън (Garlic) спомага при атеросклероза и отлагане на мазнини, нормализира баланса на липопротеините, намалява кръвното налягане, има противовъзпалителен ефект, служи като антиоксидант и помага срещу образуването на тромбози.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно, с хранатаКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Odorless Garlic от NOW Foods

Odorless Garlic

Подкатегории: Чесън, В подкрепа на сърцето    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 Гел капсули, 50 Дози
28 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
28 лв.
24.67 лв.