Maitake Mushrooms 60 mg от NOW Foods

NOW Foods

Maitake Mushrooms 60 mg

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Билкови екстракти Подкатегории: Адаптогени Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
47 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11653

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Мощна подкрепа за имунната система
➡ Понижават холестерола, триглицеридите и липидите в кръвта
➡ Подкрепят сърдечната функция
➡ Предпазват от инфекции и заболявания

Майтаке (Maitake, Grifola Frondosa) са ядивни гъби, които растат на струпвания в основата на дървета (предимно дъбове) в североизточните части на Япония и Северна Америка. Подземните грудки, от които израства гъбата Майтаке (Maitake) са били използвани в традиционната китайска медицина от векове като стимулатор на имунната система.

Гъбите Майтаке (Maitake) имат значително влияние върху имунната система, като стимулират функцията на Т-лимфоцитите и макрофагите, които се борят срещу болестотворните организми, попаднали в тялото. Най-активната съставка в гъбите Майтаке (Maitake) е полизахаридът бета-глюкан, който стимулира действието на имунните клетки за по-бърз и по-ефективен имунен отговор срещу вредните агенти.

Гъбите Майтаке (Maitake) повишават ефективността на имунната система чрез повишаването на протеини наречени „интерлевкини”, които активират белите кръвни телца да атакуват болестотворни организми. Крайният резултат е повишена имунна защита срещу инфекции и рак.

Гъбите Майтаке (Maitake) могат да попречат на здравите клетки да се превърнат в ракови, да предпазят от появата на ракови метастази, да забавят и, в някои случаи, да спрат растеж на туморни образувания.

Изследвания доказват способността на гъбите Майтаке (Maitake) да регулират кръвното налягане, глюкозата, инсулина и липидите в черния дроб и кръвната плазма (триглицериди, холестерол и фосфолипиди). Гъбите Майтаке (Maitake) имат способността да подпомагат загубата на наднормено тегло.

Гъбите Майтаке (Maitake) са богати на минерали (калий, калций и магнезий), различни витамини (B2, D2 и Ниацин), фибри и аминокиселини.

Начин на употреба: Една доза 1-3 пъти дневно.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Maitake Mushrooms 60 mg от NOW Foods

Maitake Mushrooms 60 mg

Категории: Билкови екстракти
Подкатегории: Адаптогени    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 капсули
47 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
47 лв.
41.41 лв.