Noni 450 mg от NOW Foods

NOW Foods

Noni 450 mg

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Билкови екстракти Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
56 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11665

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Стимулиране на клетъчната обмяна, на обмяната на веществата, на невроендокринната система, на нервната система
➡ Регенериране на клетките
➡ Стимулиращо и болкоуспокояващо свойство
➡ Профилактика за ракови заболявания
➡ Подсилване на имунната система чрез стимулиране на макрофаги, лимфоцити и Т-клетки

Noni (Нони) е билка, която расте предимно в региона на южния Тих Океан и е широко използвано и популярно средство за лечение в целият регион.Вечнозеленото растение Noni (Нони) вирее особено добре във вулканичната почва на Хавайските острови.

Noni (Нони) съдържа редица благоприятни съставки като компоненти от смола, каприлична и капроична киселини, витамин C и алкалоиди. Noni (Нони) е най-известна сред медицинските среди заради съдържанието си на алкалоида Проксеронин, който се явява прекурсор на Ксеронина. Първичната функция на ксеронина като коензим се състои в регулиране и активиране на протеините, които са жизнено необходими. Ксеронинът действа като невромодулатор. Успокоява болката и съдейства за образуване на ендрофини, които се приемат от рецепторите на нервните клетки и успокояват болката. Голямото съдържание на ксеронин в Noni (Нони) активира и подсилва ренегериращите сили в тялото.

Noni (Нони) е силен антиоскидант, която влие положително на имунната система, сърдечно-съдовата дейност, храносмилането. Noni (Нони) има тонизиращо и болкоуспокояващо действие, стимулира способността за концентрация. Препоръчва се в подкрепа на диетичния режим при възпаления, алергии, бактериални и вирусни инфекции, както и за повишаване на имунната защита.

Начин на употреба: Приемайте от 1 до 3 капсули на ден, предимно на гладен стомах преди хранене.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Noni 450 mg от NOW Foods

Noni 450 mg

Категории: Билкови екстракти
Марка: NOW Foods    Разфасовка: 90 капсули
56 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
56 лв.
49.34 лв.