Red Clover 375 mg от NOW Foods

NOW Foods

Red Clover 375 mg

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Билкови екстракти Подкатегории: Формули за жени Разфасовка: 100 капсули Съставки на продукта
28 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11695

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ 375 мг в доза
➡ Подържа здравословни нива на естрогена
➡ Богато съдържание на изофлавони

Red Clover (Червена детелина) е цвете, което се среща в Западна Европа, Великобритания и Северна Америка. Red Clover (Червена детелина) съдържа в екстракта си група от фитоестрогени, наричани Изофлавони. Фитоестрогените намиращи се в Red Clover ( Червена детелина) са със структура наподобяваща тази на човешкият естроген.

Изследванията показват, че изофлавоните може да действат и като анти-естрогени. Четирите главни изофлавона, намиращи се в Red Clover ( Червена детелина) спомагат за подържането на здравословни нива на естрогена при жените в период на менопаузата. Четирите главни естрогена в Red Clover ( Червена детелина) са Генистеин, Биоханин А, Диадзеин и Формонетин.

Начин на употреба: 2 капсули от 2 до 3 пъти на денКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Red Clover 375 mg от NOW Foods

Red Clover 375 mg

Категории: Билкови екстракти
Подкатегории: Формули за жени    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 капсули
28 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
28 лв.
24.67 лв.