Silymarin Milk Thistle Extract 150 mg от NOW Foods

NOW Foods

Silymarin Milk Thistle Extract 150 mg

12345    5/5  (3 гласували)
28 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No.: 11716

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ За здрав черен дроб
➡ Мощен антиоксидант
➡ Детоксикатор

Silymarin е наименованието на активната съставка на екстракта от млечен магарешки бодил. Silymarin (Магарешки бодил) е изключителен дар от майката природа и е широкоизползван в целия свят заради своите многобройни и благоприятни функции.

Най-важната и значима функция на Silymarin (Магарешки бодил) е да предпазва черния дроб от заболявания, породени от злоупотребата с алкохол, тютюневи изделия, анаболни и андрогенни стероиди. Silymarin (Магарешки бодил) се използва в профилактиката на чернодробната цироза, хроничния хепатит и разтройствата на жлъчния мехур.

Silymarin (Магарешки бодил) притежава и други незаменими свойства за човешкия организъм - намалява нивата на холестерол в кръвта, редуцира развитието на ракови клетки в простатата, гърдите и шията. Silymarin (Магарешки бодил) присъства и в много продукти, които заличават ефектите на махмурлука.

Начин на употреба: Две капсули 1-3 пъти дневно.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Консултант
Консултант
22 Февруари 2015

Не е проблем или грешно да я приемате и повреме на цикъла. За най-добър ефект приемайте повреме и около месец след цикъла.
Toncho883
Toncho883
22 Февруари 2015

Извинете, искам да питам хубаво ли е тази билка да се приема по време на стероиден цикъл или трябва да е след него, мерсиии
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Silymarin Milk Thistle Extract 150 mg от NOW Foods

Silymarin Milk Thistle Extract 150 mg

Категории: Билкови екстракти
Подкатегории: Магарешки бодил (силимарин), Здраве за черния дроб    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 капсули, 30 Дози
28 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
28 лв.
24.67 лв.