Deglycyrrhised Licorice Root Extract от Solgar

Solgar

Deglycyrrhised Licorice Root Extract

12345    4.3/5  (3 гласували)
Категории: Билкови екстракти Разфасовка: 60 капсули Съставки на продукта
3095 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12239

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначение: Подпомага организма в борбата му с язвената болест.
Стимулира защитните механизми в горните отдели на храносмилателния тракт.
Увеличава продължителността на живота на клетките на тънките черва и повишава кръвоснабдяването на чревната мукоза (повърхност).
Подпомага противодействието на микроорганизмите участващи в образуването на язви (хеликобактер пилори).
Подпомага предпазването на стомашната лигавица от вредни влияния/увреди като например при употребата на нестероидни противовъзпалителни лекарства.
Стимулира образуването на надбъбречни хормони, които участват в антистресовите процеси в организма (например при отказване от тютюнопушене).
Има силни детоксични свойства и дори може да подпомогне при симптоми на никотинов глад при отказали се пушачи и при ,,пушаческа кашлица’’.

Начин на употреба: за възрастни от 1 (една) до 3 (три) растителни капсули дневно по време на хранене или по указание от лекар.

Стандартизираните билкови екстракти на компанията SOLGAR се получават чрез уникален процес, който включва идеологиите на традиционното билкарство и стандартизираната билкова технология. Чрез смесване на “сурови” билки, които нормално съществуват в природата с контролирани, концентрирани и “стандартизирани” билкови екстракти се гарантират постоянни и надеждни нива на активните билкови съставки. Резултатът е мощен първокачествен стандартизиран билков екстракт с всички открити в природата полезни и ценни качества на билките.
SOLGAR предлага най-качествените билки, които се намират в света.

Продуктът е подходящ и за строги/крайни вегетарианци.
Не съдържа захар, сол, жито/пшеница, мая, млечни продукти; изкуствени консерванти, оцветители и овкусители.

Ако сте бременна, кърмите, взимате лекарство/а или имате заболяване, моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Deglycyrrhised Licorice Root Extract от Solgar

Deglycyrrhised Licorice Root Extract

Категории: Билкови екстракти
Марка: Solgar    Разфасовка: 60 капсули
3095 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
30.95 лв.
27.27 лв.