Ashwagandha от Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition

Ashwagandha

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Билкови екстракти Подкатегории: Ашваганда Разфасовка: 30 капсули, 15 Дози Съставки на продукта
35 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 33676

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Yamamoto® Research Ашваганда е хранителна добавка, предназначена за физическо и психическо здраве.

Всъщност Ашваганда допринася за релаксация и психическо благополучие *, като същевременно извършва тонизиращ и адаптогенен ефект, за да се противодейства на физическата умора. За този продукт Yamamoto® Research избра да използва корен екстракт Ashwagandha под марката KSM-66®.

В продължение на хиляди години растението Ashwagandha е използвано в аюрведичната медицина и се счита за тоник за възстановяване на тялото от различни заболявания, за запазване на здравето и за насърчаване на имунната система, дълголетие и плодородие. Действията му срещу стреса и тежка умора са широко признати, както и способността му да насърчава по-добра почивка и релаксация, истински естествен антистресов агент.

В действителност, Ashwagandha е класифициран сред най-ефективните адаптогенни растения и подобно на всички адаптогени се характеризира със способността да увеличава способността на организма да адаптира и модулира реакцията на тялото към различни стресови ситуации чрез регулиране на метаболитните функции.

Нашата добавка съдържа Ashwagandha като патентован корен екстракт KSM-66®, версията с най-високата концентрация (5%) и най-голям брой сертификати, както и най-голям брой научни изследвания, за да се гарантира максимално качество и да се гарантира безопасността при употреба. В допълнение към признатата му употреба като ефективен антистресов агент, Ashwagandha KSM-66® се оказа полезна при:

Подобряване на вниманието и когнитивните функции;

Подобряване на сърдечно-респираторната резистентност;

Високите нива на кортизол (стресов хормон) изпращат сигнали в тялото, за да натрупват повече мазнини, така че благодарение на действията си на този фронт, спадът в нивата на кортизола ще насърчи загуба на тегло и усещане за благополучие.

>>>Също така спомага за подобряване на възстановяването на мускулите при спортистите и насърчава мъжката плодовитост.
КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Ashwagandha от Yamamoto Nutrition

Ashwagandha

Категории: Билкови екстракти
Подкатегории: Ашваганда    Марка: Yamamoto Nutrition    Разфасовка: 30 капсули, 15 Дози
35 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
35 лв.
30.84 лв.