Raw Coconut Oil Organic от Nature's Way

Nature's Way

Raw Coconut Oil Organic

12345    4.6/5  (7 гласували)
Категории: Био Храни, Масла от ядки Подкатегории: Кокосово масло Разфасовка: 454 грама Съставки на продукта
3705 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11173

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Много от мазнините, които присъстват в диетата ни, независимо растителни или животински, наситени или ненаситени, съдържат дълговерижни мастни киселини, които не са полезни за здравето. Те се обработват дълго от организма, завишават нивата на холестерола, увеличават риска от сърдечно-съдови заболявания и атеросклероза, и др.

За разлика от тях, средноверижните мастни киселини, открити в кокосовото масло се храносмилат много по-лесно и са перфектен източник на енергия. Веднъж преработени от черния дроб, средноверижните мастни киселини незабавно се превръщат в енергия. Те намаляват растежа на лоши бактерии, гъбички, вируси и паразити, полезни са за сърдечно-съдовата система, понижават нивата на кръвното налягане, лошия холестерол и триглицеридите, подпомагат мозъчната функция, чудесно допълнение са в различни хранителни режими за редукция на теглото.

Много спортисти и хора, следващи здравословния начин на живот включват средноверижни мастни киселини (MCТs) под формата на добавка в диетата си. Тези мастни киселини са бърз източник на енергия, насърчават загубата на излишните мазнини, насърчават отслабването и за разлика от дълговерижните мастни киселини, по-трудно се складират в мастните депа.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Nel
Nel
06 Април 2014

Уникален продукт! :)
Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 02:05:15
  Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder за хранителни режими
  OstroVit

  Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen P...

  200 грама, 74~90 Дози
  4595 лв. 2298 лв. (-50%)
  Купи

  Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder


  Категории: За стави и сухожилия
  Марка: OstroVit
  Разфасовка: 200 грама, 74~90 Дози

  OstroVit Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder е висококачествена хранителна добавка, която съдържа рибен колаген, чиято структура е много подобна на човешкия колаген, благодарение на което продуктът е с висока усвоимост. Добавката е предназначена за всеки, който иска да се погрижи за здравето на своите стави и сухожилия, както и да се радва на здрави кожа и коса. Колагенът е важен тъ...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Raw Coconut Oil Organic от Nature's Way

Raw Coconut Oil Organic

Подкатегории: Кокосово масло    Марка: Nature's Way    Разфасовка: 454 грама
3705 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
37.05 лв.
32.64 лв.