Стакове Всички категории
Bio Vitality Superfood Mix от Nutrisslim

Bio Vitality Superfood Mix

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Био Храни Марка: Nutrisslim Разфасовка: 125 грама Виж съставките на продукта
2949 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС

No. 24333
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предлаганият супер микс за жизненост съдържа 6 суперхрани, които осигуряват през целия ден жизненост на тялото и го изпълват с енергия.

Съдържание: Мака на прах*, ашваганда на прах*, пшенични стръкове на прах*, баобаб на прах*, асаи бери на прах*, якон на прах*.

*органично производство

Био мака на прах: Мака е една ободряваща и възстановяваща суперхрана на Древните Инки. Тя е пълна с витамини, минерали, ензими и аминокиселини. Тя е съдържа около 20 аминокиселини, от които 7 са незаменими. Контролира плодородието, сексуалната функция, храносмилането, стимулира мозъка и нервните клетки. Регулира хормоните, които са отговорни за сексуалната възбуда, физическия тонус, емоционалното и психическо състояние.

Мака също се нарича адаптоген, защото може да повиши отбранителната способност на организма, чрез увеличаване на клетъчната чувствителност към стреса. Води до значително подобряване на способността на организма да се адаптира към стреса, независимо дали той е породен от забързано ежедневие, горещини или студ, шум, висока надморска височина или всякакви други стресови фактори, които могат да влияят. Този елитен клас корен придава сила, енергия, издръжливост, стамина и подобряване на умствените функции. Консумирането на био мака на прах също предпазва и от други заболявания, тъй като тялото си осигурява физическа и психическа стабилност. Вижте повече за този продукт тук.

Ашваганда: Био ашваганда на прах е една от най-важните билки за Аюрведа философията, била е използвана от древни времена в широк спектър, но е най-известна с нейните възстановителни качества. На санскрит ашваганда означава „миризмата на кон“, което показва, че билката придава жизнеността и силата на жребец, като тя традиционно се предписва, за да помогне на хората да укрепят имунната си система след някакво заболяване. В действителност, често срещано наименование на ашваганда е „Индийски женшен“ заради своите регенериращи свойства, като тук трябва да кажем, че жен-шен и ашваганда не са свързани по никакъв начин. В допълнение, ашваганда се използва също и за подобряване на сексуалната потентност както при мъжете, така и при жените. Био ашваганда на прах се прилага от специалистите по аюрведа за укрепване на изтощена нервна система, когато се проявяват признаци като емоционална нестабилност, възбуда или хората просто се чувстват стресирани. В декемврийският брой от 2000 г. на списание Фитомедицина (Phytomedicine) бе публикувано експериментално проучване, проведено от индийския лекар С.К. Батачария (S.K. Bhattacharya). Той установява, че коренът от ашваганда има способността да обърне щетите, причинени от стрес и да накара хората страдащи от него да се чувстват по-малко стресирани с течение на времето. Био ашваганда на прах може да бъде считана за една от водещите билки при борбата с високите нива на стрес в обществото. Био ашваганда на прах се смята за вид подмладяваща или тонизираща билка в Аюрведа. Тя се дава на деца, които имат ниско телесно тегло, хора с дебилност или такива, които са нуждаят от възстановяване на организма и мускулатурата. През 2000 г. в една статия публикувана в списание „Преглед на Алтернативната Медицина“ (Alternative Medicine Review) се описва стимулиращия ефект на растежа и подмладяването след приемане на био ашваганда на прах, след като е бил даван на група от здрави деца, разтворен в мляко, в продължение на 60 дни. На контролната група е било давано плацеб. В края на експеримента е имало видимо увеличение и наддаване на тегло и растеж на нивата на клетките в групата консумирала био ашваганда на прах спрямо контролната група. Благодарение способността за изграждане на мускулна маса (анаболен ефект), спортистите може да намерят за изключително полезна тази билка при увеличаване на теглото на мускулите, повишаване на тонуса и постигането на нови спортните постижения. Вижте повече за този продукт тук.

Баобаб: Баобаб на прах е мощна суперхрана и до ден днешен е най-добре пазената тайна на Африка. Тази суперхрана е известна като „Дървото на живота“ и е била обичана и консумирана от местните жители на африканския континент в продължение на векове. Има уникален хранителен профил, с повече витамин С от портокалите, повече желязо, отколкото червеното месо и с богато съдържание на алкализиращи минерали: калций, калий и магнезий. Био баобаб на прах спомага да се поддържа здрава храносмилателна система чрез високото си съдържание на храносмилателни ензими и пробиотици, които стимулират растежа на пробиотични бактерии в чревния тракт. Положителни ползи за нервната система: този продукт има високо съдържание на калий, който е от съществено значение за нервната система, особено ако се консумират продукти като кафе, кока кола, алкохол или храни с високо съдържание на натрий. Вижте повече за този продукт тук.

Био асаи бери на прах: Био Асаи бери на прах, сушен чрез замразяване, е направен от плодовете на дървото Асаи, което расте само в бразилска Амазония и на тихоокеанските брегове на Колумбия. Плодовете Асаи бери съдържат в себе си повече антиоксиданти от почти всички други плодове и имат високи нива на мастни киселини, аминокиселини, и диетични фибри. По този начин той ни предпазва клетките от разрушаване от свободните радикали. По този начин, този плод ни държи свежи и прави кожата ни да сияе. Вижте повече за този продукт тук.

Пшеничните стръкове: Хората консумират пшенични стръкове повече от 5000 години, като има данни датиращи и от времето на фараоните в Египет. Те са популярни със своите детоксикиращи и почистващи свойства. Съдържат хлорофил, етерични мастни киселини, антиоксиданти, ензими и минерали, които подобряват метаболизма. Предлаганите от нас био пшенични стръкове са органично отглеждани и внимателно сушени, като по този начин са запазени всички полезни хранителни вещества. Пшеничните стръкове са тип младо пшенично растение изключително богато на хранителни вещества. След като уловят енергията на слънцето, те я преобразуват във всички полезни съставки, които се съхраняват в ярко зелените им листенца. След това листата се изсушават, за да се произведе този прах от пшеничните стръкове. Въпреки че това идва от растението пшеница, този продукт е без глутен, защото глутенът е концентриран в зърната на пшеницата. Те са един естествен антиоксидант: Използването на био пшенични стръкове на прах помага за отстраняване на вредните токсини от тялото, което е видно от промяната на цвета и миризмата на урината, намаляването на лошата миризма на потта и т.н., което се случва в рамките на няколко седмици от началото на редовната употреба на този продукт. Токсините се натрупват в тялото и това се дължи на много фактори свързани с модерния начин на живот, като например консумацията на тежки метали /пестициди/, химически остатъци в плодове и зеленчуци, хранителни добавки, оцветители, всички видове замърсители и т.н. Всичко това допринася за увеличаването на свободните радикали в нашите тела, за които проучванията са показали, че могат да причинят рак и хронични дегенеративни заболявания. Налице е не само рязко увеличение в честотата и интензитета на стари заболявания, но появата на много нови болести всеки ден. Точно както един автомобил се нуждае от обслужване на определен период от време или километри, така и нашето тялото също се нуждае от „почистване и обслужване“ на все по-чести интервали. Следователно дори нормални здрави хора трябва да консумират био пшенични стръкове на прах за период от поне 1 месец, 2 пъти в годината, с цел детоксикация. Вижте повече за този продукт тук.

Био якон на прах: Коренът от якон идва от растение, произхождащо в Южна Америка носещо латинското наименование Smallanthus sonchifolius. Използва се като храна и естествен подсладител, като потенциалните ползи за здравето от корена са довели и до неговото използване като хранителна добавка. Коренът от якон има благоприятен ефект върху хора с наднормено тегло, както и върху хора, които имат висок холестерол или такива, които се борят с проблеми при храносмилането. Този корен на практика няма нежелани странични ефекти. Коренът от якон съдържа съединения, които действат като пребиотици в организма, водят до подобряване на работата на храносмилателната система и спомагат за лекуването на някои видове колит. Тези пребиотични свойства влияят върху развитието на микрофлора в стомашно-чревния тракт, което води до подобряване на стомашно-чревната ферментация. Повишението при редовността на изхожданията свързана с корена якон се предполага, че се дължи точно на ефекта от този пребиотик.

Този супер микс е една прекрасна суперхрана, която е:

➡ 100% органично производство
➡ Повишава нивото на енергия в тялото
➡ Храна, която детоксикира
➡ Подобрява храносмилането
➡ Забавя процеса на остаряването
➡ Подходящ за вегани
➡ Суров продукт

ВНИМАНИЕ:

➡ Препоръчителна дневна доза не трябва да се превишава;
➡ Дръжте далеч от деца;
➡ Бременни жени и кърмачки трябва да се консултират със своя лекар или фармацевт преди приема на тази добавка;
➡ Хранителните добавки не са заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари

Текуща промоция

 • 19:45:26
  BCAA Plus за хранителни режими
  MyProtein

  BCAA Plus

  270 Таблетки, 90 Дози
  5749 лв. 3967 лв. (-31%)
  Купи

  BCAA Plus


  Категории: Аминокиселини
  Марка: MyProtein
  Разфасовка: 270 Таблетки, 90 Дози

  Myprotein BCAA Plus съдържат основните незаменими аминокиселини - левцин, изолевцин и валин. Тези аминокиселини не могат да бъдат произведени от тялото и е необходимо да си ги набавим от външни източници. Верижно разклонените аминокиселини играят важна роля в изграждането на скелетната мускулатура. Те подпомагат възстановяването след тренировка и мускулния растеж. Аминокиселините са градивните бло...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Био Храни

 • Peanut Butter Smooth

  Peanut Butter Smooth за хранителни режими
  2649 лв. 1949 лв.

  Peanut Butter Smooth


  Категории: Био Храни
  Марка: MyProtein
  Разфасовка: 1000 грама

  Какво представлява нашето MP MAX® Фъстъчено масло? Фъстъченото ни масло има отличен вкус и е извлечено от здравословни източници на протеин, въглехидрати и е направено от 100% натурални фъстъци. Ползи от приема на фъстъченото масло? MP MAX® е отличен източник на протеин, Витамин Е и Магнезий. Маг...
 • Peanut Butter + Protein

  Peanut Butter + Protein за хранителни режими
  18 лв.

  Peanut Butter + Protein


  Категории: Био Храни
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 450 грама, 15 Дози

  Предимства на фъстъченото масло със суроватъчен протеин от Pure Nutrition: ➡ Високо съдържание на протеин - 38.5% ➡ Чудесен източник на здравословни моно и поли наситени мазнини ➡ Не съдържа хидрогенирано масло ➡ Доставя енергия на тялото ни в продължение на 4 часа ➡ Засилва метаболизма и ни засища...
 • Beef Jerky - Original

  Beef Jerky - Original за хранителни режими
  5 лв.

  Beef Jerky - Original


  Категории: Био Храни
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 40 грама

  Beef Jerky от Pure Nutrition е идеалното високо протеиново хапване за спортисти! Малко хора знаят, че индианците са изобретили Jerky. Те нарязвали биволско месо на тънки ивици, след това го изсушавали благодарение на горещото лятно слънце и го опушвали над огъня. Подправяли месото с билки, намерен...
 • So Good! Peanut Butter (Smooth)

  So Good! Peanut Butter (Smooth) за хранителни режими
  1395 лв. 1095 лв.

  So Good! Peanut Butter (Smooth)


  Категории: Био Храни
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 350 грама

  FA Nutrition So Good! Peanut Butter е фъстъчено масло направено от печени фъстъци пресирани до хомогенна смес с парченца (Crunchy) или напълно гладко без парченца (Smooth). Без добавени съставки! ➡ без палмово масло; ➡ без добавена захар; ➡ без добавена сол; ➡ без изкуствени подсладители; ➡ 100% фъ...
 • Beef Jerky - Teriyaki

  Beef Jerky - Teriyaki за хранителни режими
  5 лв.

  Beef Jerky - Teriyaki


  Категории: Био Храни, Заместители на хранене
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 40 грама

  Beef Jerky от Pure Nutrition е идеалното високо протеиново хапване за спортисти! Малко хора знаят, че индианците са изобретили Jerky. Те нарязвали биволско месо на тънки ивици, след това го изсушавали благодарение на горещото лятно слънце и го опушвали над огъня. Подправяли месото с билки, намерен...
 • Изсушени на слънце плодове годжи бери

  Изсушени на слънце плодове годжи бери за хранителни режими
  17 лв.

  Изсушени на слънце плодове годжи бери


  Категории: Антиоксиданти, Био Храни
  Марка: Ever Trust
  Разфасовка: 250 грама

  В Централна Азия плодовете Годжи бери, известни също като "щастливи ягодоплодни" са толкова ценни, че хората там празнуват няколко фестивала всяка година в чест на това растение. То е толкова почитано, тъй като се смята, че плодовете спомагат за увеличаване на дълголетието и благополучието...
 • So Good! Peanut Butter (Smooth)

  So Good! Peanut Butter (Smooth) за хранителни режими
  2495 лв. 2195 лв.

  So Good! Peanut Butter (Smooth)


  Категории: Био Храни
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 900 грама

  FA Nutrition So Good! Peanut Butter е фъстъчено масло направено от печени фъстъци пресирани до хомогенна смес с парченца (Crunchy) или напълно гладко без парченца (Smooth). Без добавени съставки! ➡ без палмово масло; ➡ без добавена захар; ➡ без добавена сол; ➡ без изкуствени подсладители; ➡ 100% фъ...
 • Peanut Butter Crunchy

  Peanut Butter Crunchy за хранителни режими
  2649 лв. 1949 лв.

  Peanut Butter Crunchy


  Категории: Био Храни
  Марка: MyProtein
  Разфасовка: 1000 грама

  Какво представлява нашето MP MAX® Фъстъчено масло? Фъстъченото ни масло има отличен вкус и е извлечено от здравословни източници на протеин, въглехидрати и е направено от 100% натурални фъстъци. Ползи от приема на фъстъченото масло? MP MAX® е отличен източник на протеин, Витамин Е и Магнезий. Маг...
 • So Good! Peanut Butter (Crunchy)

  So Good! Peanut Butter (Crunchy) за хранителни режими
  1395 лв. 1095 лв.

  So Good! Peanut Butter (Crunchy)


  Категории: Био Храни
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 350 грама

  FA Nutrition So Good! Peanut Butter е фъстъчено масло направено от печени фъстъци пресирани до хомогенна смес с парченца (Crunchy) или напълно гладко без парченца (Smooth). Без добавени съставки! ➡ без палмово масло; ➡ без добавена захар; ➡ без добавена сол; ➡ без изкуствени подсладители; ➡ 100% фъ...
 • Био чиа семена

  Био чиа семена за хранителни режими
  5 лв.

  Био чиа семена


  Категории: Био Храни
  Марка: Aloka
  Разфасовка: 100 грама

  Семената Чиа са една от най-полезните известни суперхрани. Смята се, че семената Чиа спомагат за регулиране нивото на кръвната захар, подобряват настроението, зареждат с енергия; подтискат чувството на глад; понижават нивото на холестерола и подпомагат работата на сърцето. Семената Чиа съдържат 5 п...
 • Beef Jerky (Original)

  Beef Jerky (Original) за хранителни режими
  6 лв.

  Beef Jerky (Original)


  Категории: Био Храни
  Марка: JACK LINK'S
  Разфасовка: 25 грама

  Jack Link`s Beef Jerky - изсушени и опушени телешки лентички Beef Jerky представлява месо, което е изсушено по стара индианска рецепта. Телешкото месо се нарязва на фини парчета или ленти, след което се маринова, готви се, а накрая се изсушава. Така индианците са произвеждали дълготрайно биволско м...
 • Peanut Butter Smooth

  Peanut Butter Smooth за хранителни режими
  23 лв.

  Peanut Butter Smooth


  Категории: Био Храни
  Марка: Prozis Foods
  Разфасовка: 1000 грама

  ...
 • Coconut Oil Extra Virgin

  Coconut Oil Extra Virgin за хранителни режими
  31 лв.

  Coconut Oil Extra Virgin


  Категории: Био Храни
  Марка: dragon SUPERFOODS
  Разфасовка: 1000 мл

  Кокосовото масло подобрява храносмилането и усвояването на мастно- разтворимите витамини, минерали и аминокиселини. То е богато на полифеноли и витамини Е и К, както и на минерали като желязо и др. Кокосовото масло е и естествен мощен антиоксидант, имуностимулант, като помага на тялото да се справ...
 • Сушени плодове годжи бери

  Сушени плодове годжи бери за хранителни режими
  1450 лв.

  Сушени плодове годжи бери


  Категории: Антиоксиданти, Био Храни
  Марка: Aloka
  Разфасовка: 250 грама

  Годжи Бери е екзотичното азиатско растение, познато и под наименованието лиций и мерджан. Има изключително висока и същевременно балансирана хранителна стойност: въглехидрати 68%, протеини 12 %, 10% мазнини и 10% фибри. То е източник и на омега-3 и омега-6 мастни киселини. С висока концентрация на ...
 • So Good! Peanut Butter (Crunchy)

  So Good! Peanut Butter (Crunchy) за хранителни режими
  2495 лв. 2195 лв.

  So Good! Peanut Butter (Crunchy)


  Категории: Био Храни
  Марка: FA Nutrition
  Разфасовка: 900 грама

  FA Nutrition So Good! Peanut Butter е фъстъчено масло направено от печени фъстъци пресирани до хомогенна смес с парченца (Crunchy) или напълно гладко без парченца (Smooth). Без добавени съставки! ➡ без палмово масло; ➡ без добавена захар; ➡ без добавена сол; ➡ без изкуствени подсладители; ➡ 100% фъ...
 • Bio Fo-Ti (He Shou Wu) Powder

  Bio Fo-Ti (He Shou Wu) Powder за хранителни режими
  2765 лв.

  Bio Fo-Ti (He Shou Wu) Powder


  Категории: Билкови екстракти, Био Храни
  Марка: Nutrisslim
  Разфасовка: 125 грама

  Родината на лечебното растение Фо-Ти (Polygonum multiflorum) е Китай, но то вирее също така в Япония и Тайланд. Основната лечебна част на Фо-ти е корена му. Фо -ти е известен и с двете си китайски имена He Shou Wu и Shou Wu Chih, които означават „чернокосия г-н Хе“. Тези имена са съотнесени към едн...
 • Peanut Butter

  Peanut Butter за хранителни режими
  13 лв.

  Peanut Butter


  Категории: Био Храни
  Марка: EVERBUILD
  Разфасовка: 495 грама, 14 Дози

  ...
 • Епимедиум на прах (Палава коза)

  Епимедиум на прах (Палава коза) за хранителни режими
  1595 лв.

  Епимедиум на прах (Палава коза)


  Категории: Био Храни
  Марка: Ever Trust
  Разфасовка: 125 грама

  Какво е епимедиум? Епимедиум, известен също като “трева на палава коза”, е растение от семейство Berberidaceae. Смята се за силен афродизиак. Според легендата, билката епимедиум е открита от китайски пастир, който забелязал сексуална активност в стадото си, след като неговите кози са яли от тревата...
Bio Vitality Superfood Mix от Nutrisslim

Bio Vitality Superfood Mix

Категории: Био Храни
Марка: Nutrisslim    Разфасовка: 125 грама
2949 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
29.49 лв.
25.98 лв.