Стакове Всички категории
Cal-Mag-Zinc + Vitamin D от BIOVEA

Cal-Mag-Zinc + Vitamin D

12345    4/5  (10 гласували)
Категории: Минерали, Витамини Подкатегории: Калций, Магнезий, Цинк, Витамин D Марка: BIOVEA Разфасовка: 180 Таблетки, 90 Дози Виж съставките на продукта
32 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo. 15548
Pricematch

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Biovea Cal-Mag-Zinc➡Поддържа здрави кости и зъби и предотвратява загубата на костна маса;
➡Необходими хранителни вещества за правилносъсирване на кръвта;
➡Спомага за придвижване нахранителнитевещества през клетъчните мембрани;
➡Важни минерали за понижаване на кръвното налягане и за сърдечно-съдовите заболявания;
➡Има свойството да поддържа здравословни нива на холестерол;
➡Изисква се за нормална мускулна функция;
➡Съдейства за предпазванена клетките от свободните радикали;
➡Спомага за поддържане на здрава репродуктивна система;
➡Има свойството да поддържа здравословна функция на простатата;
➡Може да поддържа здрава имунна функция.

Калций, магнезий и цинк са три от най-важните минерали, от които тялото има нуждаи които са необходими за поддържане надобро здраве. Нашият Cal-Mag-Zinc осигурява хранителни съставки, необходими за подпомагане на костната плътност и здравина: калций, магнезий, цинк и витамин D. Борбата с костнатазагуба на сложен проблем, който изисква повече от калций сам по себе си. Препоръчителнотосъотношение на калций към магнезий е 2:1. Нашият Cal-Mag-Zinc е разработен, така че да отговори на препоръчителнотосъотношение на калций и магнезий.

В допълнение, тази формула съдържа бетаин HCL и глутаминова киселина HCL. Тези съставки се добавят, за дасеувеличи усвояването на калций, магнезий и цинк. Огромното значение на това се дължи на факта, че нивата на солна киселина обикновено намаляватс възрастта.
Калций, магнезий и цинк работят заедно в синхрон за насърчаване на оптимално здраве и благополучие.

КАЛЦИЙ

Калцият е най-разпространеният минерал в тялото (човешкото тяло съдържа около 2,5 кг) и 99% от него се съхранява в костите и зъбите. Останалият калций се намира в кръвта и телесните течности около клетките. Той е основен минерал с широк спектър от биологични функции.

Усвояването на калций намалява с възрастта. Ако тялото не получава достатъчно калций, то ще го вземе от костите, като ги направи порести и чупливи. Няма как да се омаловажи фактът, че калцият е от голямо значение за поддържането на здрави кости и забавяне загубата на костна тъкан.

МАГНЕЗИЙ


Магнезият е от съществено значение за стотици химични реакции в тялото. Той действа като коензим (участва в над 300 ензимни реакции!) за правилното функциониране на нервите и мускулите, формирането на костите и енергийния метаболизъм. Последните проучвания показват, че е от особено значение за правилното функциониране на сърцето.

Магнезият работи в синхрон с калция, като увеличава усвояването му, а може и да увеличи плътността на костите. В действителност, тялото съхранява 60% от магнезия в костите, 26% е в мускулните тъкани, а останалият магнезий се съхраняват в меките тъкани на тялото.

Магнезиевите добавки са необходими на много хора. Някои от причините за недостига включват: диета с много преработени храни, висок прием на калций, стрес, интензивна физическа активност, алкохолизъм и употреба на различни лекарства.

ЦИНК

Цинкът е важен основен минерал. Всяка клетка в тялото се нуждае от това хранително вещество и стотици телесни процеси разчитат на него, от имунната система и ензимите, които произвеждат ДНК, до сетивата за вкус и мирис. Въпреки, че тялото не произвежда цинк самостоятелно, този минерал е наличен в питейната вода и някои храни. И въпреки това изненадващо много възрастни не успяват да получат достатъчно от този минерал чрез диетата си.
За цинка се смята, че освен другите неща, поддържа силна имунна система, подновява тимусната жлеза и производството на бели кръвни клетки. В допълнение, автоимунните заболявания (хронични заболявания, свързани с неправилно функциониране на имунната система, като лупус, ревматоиден артрит или фибромиалгия) могат да се повлияят положително от приема на цинк. Интересното е, че наличието на твърде малко цинк е свързано с намален имунен отговор при по-възрастните хора. Данните показват, че цинкът е полезен и в борбата срещу симптомите на настинка и грип.

Чрез подсилване на имунната система, цинкът има свойството да предпазва от гъбични инфекции и различни инфекциозни заболявания, като конюнктивит и пневмония. Също така има и противовъзпалителни свойства.

Предпазни мерки:

• Калцият може да попречи на усвояването на някои лекарства, като например тетрациклинови антибиотици;, консултирайте се с медицинско лице преди да използвате калций, в случай, че приемате подобни лекарства.

• Изследванията показват, че калцият може да повлияе на усвояването на желязо и цинк, но са необходимо повече проучвания, за да се подкрепят тези твърдения.

• Лица с бъбречни заболявания или заболявания на щитовидната жлеза трябва да се консултират със своя лекар преди да започнат да приемат калций.

• Доказано е, че високите дози калций могат до доведат до поява на камъни в бъбреците при някои хора.

• Ако сте бременна или кърмите, се консултирайте с Вашия лекар преди употреба на калций.
Препоръчителният дневен прием на магнезий е 400 мг.

• Ако имате заболяване на бъбреците, сърдечни заболявания или сте бременна или кърмите, се консултирайте с Вашия лекар преди употреба на магнезий.

Приемайте две таблетки дневно.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Biotin 1000 mcg

  Biotin 1000 mcg за хранителни режими
  14 лв.

  Biotin 1000 mcg


  Категории: Витамини
  Марка: Nature's Bounty
  Разфасовка: 100 Таблетки

  Nature's Bounty Biotin 1000 мкг - 100 таблетки Витамините са много важни за Вашия организъм вещества. Едни техни представители са витамините от група B. Всички те са тествани научно и получените резултати потвърждават възможността им да осигурят подкрепа на организма Ви. В тази група има един ...
 • Selenium 100 mcg

  Selenium 100 mcg за хранителни режими
  1508 лв.

  Selenium 100 mcg


  Категории: Минерали
  Марка: GNC
  Разфасовка: 100 Таблетки

  Селенът е есенциален микроелемент, който участва в изграждането на антиоксидантни ензими в организма и подпомага антиоксидантната активност на витамин Е. Счита се, че селенът би могъл да намали риска от развитие на някои видове рак. Начин на употреба : 1 таблетка дневно....


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 20 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

ОЩЕ ПРОДУКТИ ОТ Минерали

 • Magnesium Citrate 200 mg

  Magnesium Citrate 200 mg за хранителни режими
  35 лв.

  Magnesium Citrate 200 mg


  Категории: Минерали
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 100 Таблетки

  ➡ Необходим за образуване на енергия ➡ Подпомагане на костния растеж ➡ За здраво сърце ➡ Подпомагане на мускулните съкращения Магнезий (Magnesium Citrate) е от първостепенна важност за всяка клетка в човешкото тяло. Магнезий (Magnesium Citrate) е минерал, който е необходим за енергийния метаболизъм...
 • Magnesium + Vitamin B6

  Magnesium + Vitamin B6 за хранителни режими
  1295 лв.

  Magnesium + Vitamin B6


  Категории: Витамини, Минерали
  Марка: Solgar
  Разфасовка: 100 Таблетки

  Предназначение: Магнезий участва в мускулните съкращения и нервната функция. Най-малко половината от магнезия в тялото на човек е свързан с калций и фосфор и се намира в костите, останалият е в червените кръвни клетки, мускулите и други меки тъкани. Витамин В6 участва като коензим активиращ разграж...
 • Calcium Zinc Magnesium

  Calcium Zinc Magnesium за хранителни режими
  13 лв.

  Calcium Zinc Magnesium


  Категории: Минерали
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 100 Таблетки

  ...
 • Chromium Picolinate

  Chromium Picolinate за хранителни режими
  13 лв. 1105 лв.

  Chromium Picolinate


  Категории: Минерали
  Марка: SCITEC Essentials
  Разфасовка: 100 Таблетки

  Липсата на хром може да доведе до ниски нива на гликоген в кръвта и инсулинова резистентност. В резултат на недостатъчен прием на хром, могат да доведе до диабет, покачване на тегло, хипогликемия. Начин на употреба : Приемайте по една таблетка дневно с храненето...
 • Magnesium + B6

  Magnesium + B6 за хранителни режими
  180 лв.

  Magnesium + B6


  Категории: Минерали
  Марка: Z-Konzept
  Разфасовка: 25 мл

  Информация за продукта: За магнезия решихме да използваме течна форма за по бърза резорбция, което гарантира незабавен ефект. Използвахме магнезиев цитрат за да поддържаме висока био – наличност. 260 mg магнезий е повече от 2/3 от дневната препоръчителна доза. Добавихме също така и 1,4 мг витамин B...
 • Magnesium Citrate 200 mg

  Magnesium Citrate 200 mg за хранителни режими
  20 лв.

  Magnesium Citrate 200 mg


  Категории: Минерали
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 100 Таблетки

  Магнезият (Magnesium) е изключително важен минерал за всяка клетка в човешкия организъм Магнезият е минерал, който играе ключова роля за енергийния метаболизъм, протеиновия синтеза, транспортирането на нервните импулси през нервно-мускулните синапси, както и придвижването на калция и свързането му ...
 • Magnesium Liquid + Vit C

  Magnesium Liquid + Vit C за хранителни режими
  2 лв.

  Magnesium Liquid + Vit C


  Категории: Минерали
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 25 мл, 1 Доза

  Какво можем да очакваме от Pure Nutrition - MAGNESIUM LIQUID + VIT C? ➡ Помага за възстановяване на мускулите след тежки натоварвания ➡ Подпомага правилната нервна функция ➡ Повишава метаболитната енергия в организма ➡ Участва в косто-образуването Формула на Pure Nutrition Ви доставя лесноусвоим...
 • Zinc Picolinate 22 mg

  Zinc Picolinate 22 mg за хранителни режими
  1320 лв.

  Zinc Picolinate 22 mg


  Категории: Минерали
  Марка: SWANSON
  Разфасовка: 60 капсули

  Swanson Zinc Picolinate 22 mg SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г Важен минерал за здравето на простата и зрението. Клинично доказан за силна имунна система. Високо усвояема форма на цинк. Извлечете максимума от цинковите добавки с Цинк Пиколинат на Свансон. Изследванията соча...
 • Calcium Magnesium Plus Zinc

  Calcium Magnesium Plus Zinc за хранителни режими
  1695 лв.

  Calcium Magnesium Plus Zinc


  Категории: Минерали
  Марка: Solgar
  Разфасовка: 100 Таблетки

  Предназначение: Калций – най-разпространеният минерал в човешкия организъм; изгражда и подържа кости и зъби; участва в кръвосъсирването и контролира преминаването на течности през клетките; важен e за правилното функциониране на сърцето, мускулите и инервацията им. Магнезий – участва в мускулните с...
 • Calcium Magnesium

  Calcium Magnesium за хранителни режими
  13 лв. 1105 лв.

  Calcium Magnesium


  Категории: Минерали
  Марка: SCITEC Essentials
  Разфасовка: 100 Таблетки

  CALCIUM-MAGNEZIUM - калций и магнезий в хелатна форма! Хранителна добавка с висока концентрация на калций – 500 мг и магнезий – 250 мг. Минералите са в хелатна форма, която осигурява опитмална абсорбция....
 • Triple Magnesium Complex

  Triple Magnesium Complex за хранителни режими
  5175 лв.

  Triple Magnesium Complex


  Категории: Минерали
  Марка: SWANSON
  Разфасовка: 300 капсули

  Swanson Triple Magnesium Complex SWANSON VITAMINS - USA - №1 хранителни добавки за 2011г Включва магнезиев оксид, цитрат и аспартат за максимална бионаличност. Повишава силата на мускулите и костите, сърдечно-съдовото здраве и и функцията на нервната система. Осигурява запас за цял ден от този м...
 • L-OptiZinc® 30 mg

  L-OptiZinc® 30 mg за хранителни режими
  27 лв.

  L-OptiZinc® 30 mg


  Категории: Минерали
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 100 капсули

  ➡ Патентована форма с висока биоактивност ➡ Силен антиоксидант ➡ Възтановяване на цинковите нива след натоварване ➡ За здраве на половата система при мъжете L-OptiZinc е патентована формула, която комбинира цинка с аминокиселината метионин. Всички клинични изследвания демонстрират, че L-OptiZinc се...
 • Magnesium Liquid + Vit C

  Magnesium Liquid + Vit C за хранителни режими
  30 лв.

  Magnesium Liquid + Vit C


  Категории: Минерали
  Марка: PURE Nutrition USA
  Разфасовка: 1000 мл

  Какво можем да очакваме от Pure Nutrition - MAGNESIUM LIQUID + VIT C? ➡ Помага за възстановяване на мускулите след тежки натоварвания ➡ Подпомага правилната нервна функция ➡ Повишава метаболитната енергия в организма ➡ Участва в косто-образуването Формула на Pure Nutrition Ви доставя лесноусвоим...
 • Selenium

  Selenium за хранителни режими
  13 лв. 1105 лв.

  Selenium


  Категории: Минерали
  Марка: SCITEC Essentials
  Разфасовка: 100 Таблетки

  Селен (Selenium) е незаменим микроелемент за човешкото тяло. Той е ключов минерал за много метаболитни процеси. Заедно с витамин Е, Селен (Selenium) проявява мощен антиоксидантен ефект, като инхибира свободните радикали на клетъчно ниво, което го прави един от най-важните минерали за общото здраве...
 • Multi Mineral Complex

  Multi Mineral Complex за хранителни режими
  13 лв.

  Multi Mineral Complex


  Категории: Минерали
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 100 Таблетки

  При изпотяването организмът губи огромно количество минерални вещества. MULTIMINERAL COMPLEX осигурява постоянното снабдяване на организма с минерални вещества. Препаратът MULTIMINERAL COMPLEX предоставя адекватно решение за допълване на минерални вещества в необходимите количества при интензивни фи...
 • Magnesium 350 mg

  Magnesium 350 mg за хранителни режими
  20 лв.

  Magnesium 350 mg


  Категории: Минерали
  Марка: BioTech USA
  Разфасовка: 120 капсули

  Biotech USA Magnesium 350 мг - есенциален минерал за нервната система и мускулните съкращения. Начин на употреба: 1 капсули преди сън....
 • Magnesium Citrate

  Magnesium Citrate за хранителни режими
  2649 лв.

  Magnesium Citrate


  Категории: Минерали
  Марка: MyProtein
  Разфасовка: 250 грама

  MyProtein Magnesium Citrate - хелатна форма на магнезий, която притежава висока степен на усвояемост и ефективност. Начин на употреба: До 2 грама дневно (съдържат 400 мг магнезий)....
 • Zinc 30 mg

  Zinc 30 mg за хранителни режими
  12 лв.

  Zinc 30 mg


  Категории: Минерали
  Марка: GNC
  Разфасовка: 100 Таблетки

  Цинкът е важен минерал, който играе основна роля в повечето от метаболитните процеси в организма. Той участва във въглехидратния метаболизъм, инсулиновата продукция и подпомага по-доброто усвояване на глюкозата. Начин на употреба : 1/2 таблетка дневно....
Cal-Mag-Zinc + Vitamin D от BIOVEA

Cal-Mag-Zinc + Vitamin D

Категории: Минерали, Витамини
Подкатегории: Калций, Магнезий, Цинк, Витамин D    Марка: BIOVEA    Разфасовка: 180 Таблетки, 90 Дози
32 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP Card:
32 лв.
28.19 лв.