Flush-Free Niacin 250 mg от NOW Foods

NOW Foods

Flush-Free Niacin 250 mg

12345    5/5  (2 гласували)
Категории: Витамини Подкатегории: Витамин B Разфасовка: 90 капсули Съставки на продукта
31 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No. 11600

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Участва в образуването на глюкоза
➡ Регулиране на холестерола
➡ Намаляване на риска от сърдечни болести
➡ Срещу атеросклероза
➡ За нормалната функция на нервната, храносмилателната система

Ниацин (Niacin - никотинова киселина, витамин B3) e жизненоважен водно-разтворим витамин от групата на В-витамините, който се използва от организма за превръщане на въглехидратите в глюкоза, която тялото използва за енергия. Ниацин (Flush-Free Niacin) се използва за възстановяване на естествените му количества в организма, намалява липопротеина с ниска плътност или „лошия” холестерол, намалява триглицеридите в кръвта, увеличава липопротеина с висока плътност или „добрия” холестерол, което играе важна роля за намаляване на риска от сърдечен удар при хора със завишени нива на „лош” холестерол и такива които вече са прекарали инфаркт.

Ниацин (Flush-Free Niacin) също така спомага в борбата срещу атеросклероза на коронарната артерия. Недостигът на Ниацин (Flush-Free Niacin) води до кожни болести, нарушаване функцията на храносмилателната система и нервната система. Значителен недостиг на Ниацин (Flush-Free Niacin) в диетата водят до заболяването „пелагра”, където се забавя метаболизма, намалява толерантността към студ, забелязват се дерматити, диария, деменция.

Редица форми на Ниацин (Flush-Free Niacin) предизвикват зачервявания по кожата и неприятно чувство на изтръпване, когато се приемат в големи дози. Тази недразнеща форма на Ниацин (Flush-Free Niacin) е създадена именно с цел да се избягват такива реакции. Инозитол Хексаникотинат е стабилна, недразнеща форма на ниацина, която далеч превъзхожда останалите форми и е също толкова ефективна в по-малко дози, без да предизвика неприятните ефекти на зачервяване и иглички.

Начин на употреба: 2 капсули на ден с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Odorless Garlic 500 mg

  Odorless Garlic 500 mg за хранителни режими
  19 лв.

  Odorless Garlic 500 mg


  Категории: Антиоксиданти, Билкови екстракти, Здраве и тонус
  Марка: HAYA Labs
  Разфасовка: 120 Гел капсули

  HAYA Labs Odorless Garlic - Чесънът (Allium Sativum) е използван от човечеството за подобряване на здравето от векове. Една от най-старите препратки за него като форма на лекарствено средство е открита на Папируса Еберс, датиращ от 15 в. пр. н. е., египетски археологически артефакт, изброяващ 22 лек...


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Flush-Free Niacin 250 mg от NOW Foods

Flush-Free Niacin 250 mg

Категории: Витамини
Подкатегории: Витамин B    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 90 капсули
31 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
31 лв.
27.31 лв.