TMG 1000 mg от NOW Foods

NOW Foods

TMG 1000 mg

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Витамини Подкатегории: Витамин B Разфасовка: 100 Таблетки, 33 Дози Съставки на продукта
55 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11739

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Триметилглицин
➡ Метилиране
➡ поправянето на структурата на ДНК
➡ важен за формирането на SAMe
➡ поддържа здравината на хрущялната тъкан и ставите

Триметилглицин (TMG – Trimethylglycine) метилирана аминокиселина, която играе роля на донор на метилни групи, което улеснява процеса на метилиране, вследствие на което се осъществява превръщането на токсичния хомоцистеин в метионин. Намаляване нивата на хомоцистеина е от ключово значение за превенция на сърдечно-съдови заболявания.

Метилиране е нормален биологичен процес, който протича непрекъснато в човешкото тяло. Метилирането е важна стъпка в превръщането на хомоцистеин (токсична аминокиселина) в метионин – безопасна и биологично по-ползотворна за тялото аминокиселина. Метилирането също така е и необходим процес за предпазването и поправянето на структурата на ДНК, също така е важен за формирането на SAMe, който поддържа здравината на хрущялната тъкан и ставите. Метилирането може да бъде потиснато от нездравословен начин на живот и лоша диета.

Триметилглицин (TMG) също така регулира осмотичното налягане, стабилизира структурата на белтъчините и ги предпазва от разрушаване (денатуриране), което може да доведе до нарушаване структурата на клетъчната ДНК.

Начин на употреба: Една доза 1-6 пъти дневно, с храна.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

TMG 1000 mg от NOW Foods

TMG 1000 mg

Категории: Витамини
Подкатегории: Витамин B    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 Таблетки, 33 Дози
55 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
55 лв.
48.46 лв.