Vitamin E-200 IU MT от NOW Foods

NOW Foods

Vitamin E-200 IU MT

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Витамини Подкатегории: Витамин E Разфасовка: 100 Гел капсули Съставки на продукта
33 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 11785

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Мощен антиоксидант
➡ Подобряване снабдяването с кислород на тъканите
➡ Стимулиране на имунната система
➡ 100% микс от естествени Токофероли
➡ За здрава имунна и сърдечно-съдова система

Витамин Е (Vitamin E-200) е общото наименование на група от осем комплексни химични съединения с антиоксидантни свойства, наречени токотриеноли и токофероли (алфа, бета, гама и делта). Първоначално Витамин Е-200 (Vitamin E-200) се е считал за мазнина, извличана от растенията.

Витамин Е (Vitamin E) е незаменим витамин, което означава, че тялото не може да го произвежда и следователно е необходим ежедневен прием чрез храна или добавки. Витамин Е (Vitamin E) е мастноразтворим и се съдържа в клетъчните мембрани. Алфа-токоферола действа като антиоксидант, като не позволява образуването на свободни радикали и намалява оксидирането на липиди в клетките. Витамин Е-200 (Vitamin E-200) подобрява функциите на имунната и сърдечносъдовата система. Витамин Е (Vitamin E) е изключително необходим за тъкани, които се нуждаят от повече кислород като сърцето, мозъка, половите органи.

Редица болестни състояния се свързват с дефицит на Витамин Е-200 (Vitamin E-200) като стерилност, менструални проблеми, скъсен живот на червени кръвни клетки, невромускулни увреждания и др.

Начин на употреба: Една доза сутрин с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Vitamin E-200 IU MT от NOW Foods

Vitamin E-200 IU MT

Категории: Витамини
Подкатегории: Витамин E    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 Гел капсули
33 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
33 лв.
29.07 лв.