Vitamin B-2 / Riboflavin 100 mg от NOW Foods

NOW Foods

Vitamin B-2 / Riboflavin 100 mg

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Витамини Подкатегории: Витамин B Разфасовка: 100 капсули Съставки на продукта
23 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11767

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Важен за формиране на червени кръвни клетки
➡ Стимулиране на имунната система
➡ Подобряване на усвояването на кислород
➡ Витамин от B-комплекс

Витамин B-2 (Рибофлавин, Riboflavin) е нужен за образуване на червени кръвни клетки, производство на антитела, снабдяването на клетките с кислород и растежа. Витамин B-2 (Рибофлавин, Riboflavin) е нужен за добро очно здраве, предотвратява образуването на очно перде.

Витамин B-2 (Рибофлавин, Riboflavin) участва в обмяната на въглехидрати, мазнини и протеини. Витамин B-2 (Рибофлавин, Riboflavin) заедно с витамин А подобрява функцията на клетъчните мембрани на клетките в храносмилателния тракт. Витамин B-2 (Рибофлавин, Riboflavin) улеснява усвояването на кислорода от тъканите на кожата, косата, ноктите и косата, помага за премахване на пърхут и при усвояването на желязо и витамин B6 (pyridoxine).

Прием на адекватни количества Витамин B-2 (Рибофлавин, Riboflavin) е важен при бременност, защото липсата на на този витамин може да доведе до увреждания в тъканите на развиващия се зародиш, дори и ако, при майката няма признаци за недостиг от Витамин B-2 (Рибофлавин, Riboflavin). Витамин B-2 (Рибофлавин, Riboflavin) е нужен при метаболизма на аминокиселината Триптофан (Tryptophan), която се превръща в Ниацин (Niacin) в тялото.

Дефицит на Витамин B-2 (Рибофлавин, Riboflavin) могат да доведат до рани и възпаления в устната кухина и езика, дерматити, загуба на коса, безсъние, повишена чувствителност, храносмилателни разстройства, забавен растеж, забавени рефлекси и ментални функции.

Начин на употреба: Една доза дневно с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Vitamin B-2 / Riboflavin 100 mg от NOW Foods

Vitamin B-2 / Riboflavin 100 mg

Категории: Витамини
Подкатегории: Витамин B    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 капсули
23 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
23 лв.
20.26 лв.