Vitamin B-6 / Pyridoxine 50 mg от NOW Foods

NOW Foods

Vitamin B-6 / Pyridoxine 50 mg

12345    5/5  (1 гласували)
Категории: Витамини Подкатегории: Витамин B Разфасовка: 100 Таблетки Съставки на продукта
18 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 11772

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Важен за добро психично и ментално здраве
➡ Стимулиране на имунната система
➡ Намаляване нивата на хомоцистеин
➡ Витамин от B-комплекс

Витамин B-6 (Pyridoxine) е нужен за добро психично и ментално здраве. Жизненоважен за производството на хидрохлорна киселина и усвояването на протеини и мазнини. Поддържа баланса на калий и натрий в организма.

Витамин B-6 (Пиридоксин) е нужен на нервната система, нужен е за нормална мозъчна функция, за синтезата на РНК и ДНК, активира множество ензими, подпомага производството на антитела, подсилва имунната система. Витамин B-6 (Pyridoxine) помага срещу поява на ракови образувания, предотвратява атеросклероза. Витамин B-6 (Pyridoxine) потиска образуването на хомоцистеин, който атакува сърдечния мускул и позволява отлагането на холестерол около сърдечния мускул.

Витамин B-6 (Пиридоксин) облекчава пременструалните симптоми, подпомага при борбата срещу алергии, артрит и астма. Дефицит на Витамин B-6 (Pyridoxine) води до поява на анемия, конвулсии, главоболия, гадене, повръщане и разранено гърло. Още редица болестни състояния се свързват с дефицит на Витамин B-6 (Пиридоксин).

Начин на употреба: Една доза дневно с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Съчетайте този продукт с

Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Vitamin B-6 / Pyridoxine 50 mg от NOW Foods

Vitamin B-6 / Pyridoxine 50 mg

Категории: Витамини
Подкатегории: Витамин B    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 Таблетки
18 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
18 лв.
15.86 лв.