Vitamin E-400 IU MT от NOW Foods

NOW Foods

Vitamin E-400 IU MT

12345    3.7/5  (3 гласували)
Категории: Витамини Подкатегории: Витамин E Разфасовка: 100 Гел капсули Съставки на продукта
46 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС








No.: 11786

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

➡ Мощен антиоксидант
➡ Подобряване снабдяването с кислород на тъканите
➡ Стимулиране на имунната система
➡ 100% микс от естествени Токофероли
➡ За здрава имунна и сърдечно-съдова система

Витамин Е (Vitamin E-200) е общото наименование на група от осем комплексни химични съединения с антиоксидантни свойства, наречени токотриеноли и токофероли (алфа, бета, гама и делта). Първоначално Витамин Е-200 (Vitamin E-200) се е считал за мазнина, извличана от растенията.

Витамин Е (Vitamin E) е незаменим витамин, което означава, че тялото не може да го произвежда и следователно е необходим ежедневен прием чрез храна или добавки. Витамин Е (Vitamin E) е мастноразтворим и се съдържа в клетъчните мембрани. Алфа-токоферола действа като антиоксидант, като не позволява образуването на свободни радикали и намалява оксидирането на липиди в клетките. Витамин Е-200 (Vitamin E-200) подобрява функциите на имунната и сърдечносъдовата система. Витамин Е (Vitamin E) е изключително необходим за тъкани, които се нуждаят от повече кислород като сърцето, мозъка, половите органи.

Редица болестни състояния се свързват с дефицит на Витамин Е-200 (Vitamin E-200) като стерилност, менструални проблеми, скъсен живот на червени кръвни клетки, невромускулни увреждания и др.

Начин на употреба: Една доза сутрин с храната.



КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Често купувано с:

 • Odorless Garlic 500 mg

  Odorless Garlic 500 mg за хранителни режими
  19 лв.

  Odorless Garlic 500 mg


  Категории: Антиоксиданти, Билкови екстракти, Здраве и тонус
  Марка: HAYA Labs
  Разфасовка: 120 Гел капсули

  HAYA Labs Odorless Garlic - Чесънът (Allium Sativum) е използван от човечеството за подобряване на здравето от векове. Една от най-старите препратки за него като форма на лекарствено средство е открита на Папируса Еберс, датиращ от 15 в. пр. н. е., египетски археологически артефакт, изброяващ 22 лек...
 • Vitamin D-3 5000 IU

  Vitamin D-3 5000 IU за хранителни режими
  36 лв.

  Vitamin D-3 5000 IU


  Категории: Витамини
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 120 Гел капсули

  Витамин D-3 се нарича слънчев витамин, защото се получава чрез радиацията на слънчевите лъчи. В човешкия организъм Витамин D-3 може да се синтезира в кожата при въздействието на слънчевите лъчи. Витамин D-3 спомага при профилактиката на различни онкологични заболявания като рак на правото и дебело...
 • Vitamin A 10000 IU

  Vitamin A 10000 IU за хранителни режими
  18 лв.

  Vitamin A 10000 IU


  Категории: Витамини
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 100 Гел капсули, 100 Дози

  ➡ Подобряване на зрението ➡ Подсилване на имунната система ➡ Предотвартяване на кожни заболявания, акне ➡ Антиоксидантна защита ➡ За добро полово здраве Витамин А (Vitamin A) е мастно-разтворим витамин, който е част от група вещества наречени каротиноиди. Витамин А (Vitamin A) е нужен на организма ...
 • Vitamin C-1000 / with Bioflavonoids

  Vitamin C-1000 / with Bioflavonoids за хранителни режими
  33 лв.

  Vitamin C-1000 / with Bioflavonoids


  Категории: Витамини
  Марка: NOW Foods
  Разфасовка: 100 капсули

  NOW Vitamin C-1000 With Bioflavonoids e невероятен природен елемент с голяма важност за множество процеси в човешкото тяло. Той е известен още и като аскорбинова киселина. Нито един друг витамин не оказва толкова положителните ефекти върху човешкото тяло. NOW Vitamin C-1000 With Bioflavonoids е вод...


Съчетайте този продукт с

  Защо да изберете Fitness1.bg

  Безплатна доставка

  Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

  Подаръци

  Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

  Консултации

  FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

  Най-добрите цени

  Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

  Vitamin E-400 IU MT от NOW Foods

  Vitamin E-400 IU MT

  Категории: Витамини
  Подкатегории: Витамин E    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 100 Гел капсули
  46 лв.

  Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

  Цена с VIP карта:
  46 лв.
  40.53 лв.