Liquid Vitamin B-12 от NOW Foods

NOW Foods

Liquid Vitamin B-12

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Витамини Подкатегории: Витамин B Разфасовка: 60 мл Съставки на продукта
28 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo. 15219

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Витамин B-12 (Цианкобаламин) е водноразтворим витамин с изключително значение за нервната система и метаболизма на белтъци и мазнини. Витамин В12 играе ключова роля при синтеза на ДНК докато клетките се длят, което го прави силно необходим за клетки, които се делят с голяма честота. Например: червените кръвни клетки. В допълнение, оптималният прием на Витамин В12, заедно със витамин В6 и фолиева киселина увеличават нивата на серумен хомоцистеин, което от своя страна подобрява здравето на сърдечно-съдовата система. Понеже Витамин В12 се съдържа само в храни от животински произход, стриктните вегетарианци е възможно да развият дефицит на витамина, съответно е препоръчителна суплементация с В12.

Начин на употреба: 1 доза сутрин - задръжте 30 секунди в уста и преглътнете.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Liquid Vitamin B-12 от NOW Foods

Liquid Vitamin B-12

Категории: Витамини
Подкатегории: Витамин B    Марка: NOW Foods    Разфасовка: 60 мл
28 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
28 лв.
24.67 лв.