Vitamin K2 100 mcg/ MK-7 от Solgar

Solgar

Vitamin K2 100 mcg/ MK-7

12345    3.8/5  (4 гласували)
Категории: Витамини Подкатегории: Витамин К Разфасовка: 50 капсули Съставки на продукта
7245 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No.: 12506

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Витамин К е необходим за нормалното съсирване на кръвта. Освен това, научните изследвания показват и други страни на благоприятното му въздействие върху човешкия организъм, като например важната роля, която има за здравината на костите, като активира производството на остеокалцин.

Специално за витамин К2 под формата на MK-7 (менахинон-7), проучванията показват положителен ефект върху здравето на артериите, тъй като именно той съдейства за ограничаване отлагането на калций по стените им, поддържане на гъвкавостта и намаляване на втвърдяването им.

Тази натурална форма на витамин K2 се добива от Natto (екстракт от ферментирала соя), който се счита за най-богатият източник на К2 под формата на МК-7. На капсули.

Дозировка: Приема се по 1 капсула дневно, за предпочитане с храната.КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Vitamin K2 100 mcg/ MK-7 от Solgar

Vitamin K2 100 mcg/ MK-7

Категории: Витамини
Подкатегории: Витамин К    Марка: Solgar    Разфасовка: 50 капсули
7245 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
72.45 лв.
63.83 лв.