Vitamin B3 / Niacin от Solgar

Solgar

Vitamin B3 / Niacin

12345    4.6/5  (9 гласували)
Категории: Витамини Подкатегории: Витамин B Разфасовка: 100 Таблетки, 100 Дози Съставки на продукта
1345 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДСNo.: 12497

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Предназначение:
В човешкото тяло ниацин се превръща в активните коензими никотинамид аденин динуклеотид (NAD+) и никотинамид аденин динуклеотид фосфат (NADP+), които са необходими за много процеси като: образуване на енергия; синтез на много хормони и генетичната информация (ДНК/DNA); метаболизъм на въглехидрати, мазнини, холестерол и протеини; и растеж на тъкани.
Ниацин понижава количеството на холестерола главно чрез намаляване на продукцията му от черния дроб.
Витамин В3 повишава нивото на “добрия” холестерол (HDL) и понижава нивата на липопротеин А (който пренася и депозира холестерола в увредени участъци на артериите; и възпрепятства разрушаването на кръвни съсиреци); триглицериди и фибриноген (протеин участващ във формирането на кръвни съсиреци).
Подобрява кръвообращението. Повишава стойностите на хистамина.

Начин на употреба: За възрастни по 1 (една) таблетка дневно по време на хранене или по указание от лекар. При употреба на празен стомах от чувствителни индивиди може да причини “топли вълни”/зачервяване на кожата.

Продуктът е подходящ и за крайни/строги вегетарианци.
Не съдържа захар, сол, скорбяла/ нишесте, царевица, жито/пшеница, мая, соя, млечни продукти, консерванти; изкуствени оцветители и овкусители.

Ако сте бременна, кърмите, взимате лекарство/а или имате заболяване, моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт!КОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 40 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Vitamin B3 / Niacin от Solgar

Vitamin B3 / Niacin

Категории: Витамини
Подкатегории: Витамин B    Марка: Solgar    Разфасовка: 100 Таблетки, 100 Дози
1345 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
13.45 лв.
11.85 лв.