Flush-Free Niacin  от SWANSON

SWANSON

Flush-Free Niacin

12345    0/5  (0 гласували)
Категории: Витамини Подкатегории: Витамин B Разфасовка: 140 капсули, 140 Дози Съставки на продукта
4530 лв.
Посочените цени са крайни с включено ДДС


No. 32739

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Тази хранителна добавка с ниацин на Суонсън оказва всички благоприятни ефекти върху сърдечно-съдова система, както и обикновеният ниацин. С тази разлика, че няма да получите онова неприятно зачервяване на кожата. Този продукт елиминира ефекта на зачервяването, който се получава при приема на обикновения ниацин, тъй като съдържа специална форма на витамин В-3, известна още и като инозитол хексаниацинат. Всяка капсула съдържа 500 мг ниацин от инозитол хексаниацинат

Други съставки: Желатин, Магнезиев стеарат, Силициев диоксид

Препоръчителен прием: Приемайте по една капсула три пъти на ден с храна и вода. Да се приема като хранителна добавка. Да не се ползва като заместител на разнообразното хранене

Една доза: 1 капсула

Препоръчителна дневна доза: 3 капсулиКОМЕНТАРИ ЗА ПРОДУКТА

Регистрирайте се или влезте в системата, за да можете да пишете коментари


Защо да изберете Fitness1.bg

Безплатна доставка

Абсолютно всички поръчки с наложен платеж над 30 лева са с напълно безплатна доставка без значение населено място или тегло на продуктите до 24 часа.

Подаръци

Като подарък може да изберете измежду над 30 варианти, като най - желаните от тях са Шейкър, Тениска, Фитили, Тренировъчни ръкавици, дори продукти на стойност от над 100 лв.

Консултации

FITNESS1.BG държи много на това да консултира своите клиенти. Именно поради тази причина, вие може да ни намерите нон стоп на някой от нашите телефони, мейл адреси или по Skype.

Най-добрите цени

Най-добрите цени може да намерите само на FITNESS1.BG. Всяка цена е формулирана на базата на цени на други сайтове, което ви гарантира най - добрата цена онлайн или във физически магазин.

Flush-Free Niacin  от SWANSON

Flush-Free Niacin

Категории: Витамини
Подкатегории: Витамин B    Марка: SWANSON    Разфасовка: 140 капсули, 140 Дози
4530 лв.

Вземете Вашата VIP карта и ползвайте отстъпки за всички предлагани продукти!

Цена с VIP карта:
45.3 лв.
39.91 лв.